Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
COMENTARI SOBRE LA CINQUENA TROBADA DEL CICLE EL TEMPS VIRTUAL A RELLA \\\ RELLA
RACO D'OPINIÓ DEL TEMPS VIRTUAL A RELLA
COMENTARI SOBRE LA CINQUENA TROBADA DEL CICLE "EL TEMPS VIRTUAL A RELLA"
Aquí teniu el comentari de la cinquena trobada de: "EL TEMPS VIRTUAL A RELLA" sobre la PASSEJADA VIRTUAL AL CASC ANTIC DE BARCELONA que van organitzar quatre persones del grup de Passejades de RELLA.


La Lluïsa Guix del Grup de Passejades de RELLA, ens dona la seva visió sobre aquest itinerari virtual que hem fet.

Veure el comentari de la Lluïsa Guix aquí

COMENTARI A LA PASSEJADA VIRTUAL PEL CASC ANTIC DE BARCELONA

L'experiència ha estat molt interessant, és en temps de pandèmia, però començaré, si m'ho permeteu, en el punt 12, és a dir el darrer, el del vermut, potser perquè segons vàrem comentar es l'activitat de les passejades que és un ham per apuntar-s'hi, però una altra perquè hi havia moltes ganes de comentar com ens havia anat.
I s'ha de dir, que la gran feina realitzada pel grup organitzador va ser estupenda, les expressions d'haver-nos-ho passat d'allò més bé eren mostrades en la trobada del vermut.
El recorregut constava de dotze galetes, la primera la Plaça del Pedró, personalment es la que més em va costar, tot i que no em podia rendir.
Un cop superat aquest primer escull, el segon punt era la Rambla del Raval, el tercer l'Arc del teatre i seguim per la Plaça Reial, la Rambla, el Liceu, carrer de la Boqueria, Plaça del Rei , Carrer del Carme, Carrer Hospital, Carrer Joaquim Costa, Plaça Goya i finalment la Plaça del Pes de la Palla.
Tot aquest recorregut acompanyat de les informacions de fets i personatges que hi van passar, no cal dir que prenyats d'història.
El temps utilitzat, variat. No ens hem cansat i tots portàvem les sabates adequades.
A mi de totes formes m'han quedat moltes ganes de fer-lo caminant.
Hi hem participat un bon grup de persones.

Lluïsa Guix

16ABR
9:30H
VISITA A CASA VILAJOANA I CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE COLLSEROLA
18ABR
10:00H
HISTÒRIA DEL PENSAMENT HUMÀ: DE LA INTUÏCIÓ A LA CIÈNCIA.
22ABR
11:00H
XERRADA EDUCAR LES EMOCIONS: REPTES PEL BENESTAR SOCIAL I EMOCIONAL.
24ABR
10:30H
NOU GRUP INFORMÀTICA