Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
COMENTARI SOBRE LA SISENA TROBADA DEL CICLE EL TEMPS VIRTUAL A RELLA \\\ RELLA
+ FOTOS
COMENTARI SOBRE LA SISENA TROBADA DEL CICLE EL TEMPS VIRTUAL A RELLA \\\ RELLA
COMENTARI SOBRE LA SISENA TROBADA DEL CICLE EL TEMPS VIRTUAL A RELLA \\\ RELLA
RACO D'OPINIÓ DEL TEMPS VIRTUAL A RELLA
COMENTARI SOBRE LA SISENA TROBADA DEL CICLE "EL TEMPS VIRTUAL A RELLA"
Aquí teniu el comentari de la sisena trobada de: "EL TEMPS VIRTUAL A RELLA" sobre DEL QUE HEM APRÈS en el Grup de Fotografia de RELLA que van organitzar el grup de Fotografia..


Josep Maria Pérez del Grup de Fotografia de RELLA, ens dona la seva visió sobre aquest itinerari virtual que hem fet.

Veure el comentari del Josep Maria Pérez aquíDEL QUE HEM APRÈS EN EL GRUP DE FOTOGRAFIA DE RELLA
(6a trobada del cicle 'El Temps Virtual a Rella')

El Grup de Fotografia de RELLA ha preparat per aquesta trobada
un curt per mostrar una part del que han après durant aquests tres cursos de feina. La trobada es va fer el dijous 15 d'abril al canal de YouTube de RELLA.

Després d'una breu presentació a càrrec de Maria Altisent, prengué la paraula el coordinador del grup de fotografia de la nostra associació, Jordi Maduell.

Jordi ens avançà que, quan sigui factible, prepararan una exposició "a la manera clàssica", amb fotografies sobre paper. També anuncià que, de cara al curs vinent, s'organitzarà un altre grup de fotografia, començant des de zero. Tot seguit donà pas a l'estrena del curt.

LA FOTOGRAFIA, UNA ALTRA MIRADA

D'aquest curt (que podeu veure al web de RELLA) cal destacar que és una obra coral, on participa tot l'alumnat del grup sota el mestratge de "Jack" (el professor). Mentre ens mostren un bon grapat de magnífiques fotografies, les seves veus en off ens expliquen la tècnica per poder fer aquestes petites obres d'art que ens permeten tenir una altra mirada del món que ens envolta, i que sovint la quotidianitat ens amaga.

Una vegada finalitzada l'estrena, Jordi Maduell fa una síntesi del recorregut del grup de fotografia, creat el curs 2016-2017. A l'estiu del 2017 van decidir que, per tal d'aprendre més calia contractar un professor, un professional de la fotografia, i fer crida pública entre les persones associades a Rella per trobar gent amb ganes d'aprendre. Dit i fet, es va contractar en David Escobosa, "Jack", i va començar el primer curs, amb 13 persones amb ganes d'aprendre. Tot seguit, el professor ens explica com és d'enriquidor fer classe a professors.

I posteriorment hi ha un col·loqui entre l'alumnat del curs que intervé a l'acte, amb la participació del públic mitjançant un xat. Comenten el canvi que ha suposat en la manera de percebre l'entorn, deixar de mirar les coses per a veure-les d'una altra manera, a més de millorar les tècniques fotogràfiques.

Finalment, la Maria Altisent clou l'acte amb paraules d'agraïment, destacant que "ara que estem jubilats aprenem moltes coses que no havíem pogut aprendre encara".

Josep Maria Pérez, membre de Rella