Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NOUS CURSOS DE FOTOGRAFIA CURS 2021-22 \\\ RELLA
+ FOTOS
NOUS CURSOS DE FOTOGRAFIA CURS 2021-22 \\\ RELLA
GRUP FOTOGRAFIA
NOUS CURSOS DE FOTOGRAFIA CURS 2021-22
CURS DE FOTOGRAFIA NIVELL 1

Curs d'iniciació al llarg de tot el curs. Els dijous al matí
Preu: 165€
Aules de Rosa Sensat Av Drassanes 3 2n
Més informació aquí
Veure el programa aquí

TALLER DE FOTOS AMB EL MÒBIL

Aquest taller és de 4 sessions els dimarts de 10 a 11,30: 14,21,28 de setembre i 5 d'0ctubre
Preu 40€
Aules de Rosa Sensat Av Drassanes 3 2n
Més informació aquí
Veure el programa aqui

CURS DE FOTOGRAFIA NIVELL 1

Obert a tothom, amb el nivell que tingui, amb la càmera fotogràfica que tingui, amb el mòbil que tingui i que vulgui aprendre a fer fotos i millorar els seus resultats i aprofitant les possibilitats de la seva màquina.
Les classes les impartiria el Sr. David Escobosa, fotògraf professional, professor experimentat en aquest tipus de feina.

El curs s'iniciaria l'Octubre, el dia 7. Totes les classes es faran en dijous al matí tots, (menys el segon dijous de cada mes, per no coincidir amb l'activitat de Passejades). Les classes, pensem que, presencials, es farien a Rosa Sensat. Av. Drassanes 3, de Barcelona.

Aquest curs tindria un cost per soci. Enguany hem pagat uns 165 € per persona i curs. Hem sigut 10 alumnes. La quantitat que s'acordi es pagarà completa després de la primera classe.
El preu final dependrà del nombre d'alumnes. Ho organitzarem si hi ha un mínim de 10 interessats. Establirem un màxim, al voltant dels 14,d'acord amb el professor.

Si estàs interessada en aquest curs hauries d'enviar abans del 30 de juny un correu electrònic a aquesta adreça jmaduell@xtec.cat on escriuràs que vols pre-inscriure't al Curs de Fotografia nivell ,l . Seguirem escrupolosament l'ordre d'arribada dels correus. Durant la primera quinzena de juliol, rebràs la resposta i les dades necessàries per començar el curs.

Els alumnes de tercer curs hem acabat el cicle i hem publicat El Video "La Fotografia : Una altra mirada" estem molt contents i per aquest motiu organitzem aquesta activitat que ens ha satisfet del tot.

Per qualsevol aclariment i/o ampliació de la informació podeu trucar-me : amb molt de gust us atendré.

Jordi Maduell (jmaduell@xtec.cat 934569459 649701705 Del grup de Fotografia de RELLA


TALLER DE FOTOS AMB EL MÒBIL

Aquest taller durarà 4 sessions que es farien en dimarts, de 10 h. a 12.30 h els dies 14, 21 i 28 de setembre i el dia 5 d'octubre.
El grup es trobarà a Rosa Sensat. Av. De les Drassanes nº 3, a Barcelona.

El Taller teu un cost de 40 € per alumne, que es pagaran en la primera sessió del dia 14.

Per assistir a aquest Taller només cal portar el mòbil, una llibreta pels apunts, ganes i preguntes.

Si estàs interessada en aquest taller hauries d'enviar abans del 30 de juny un correu electrònic a aquesta adreça jmaduell@xtec.cat on escriuràs que vols pre-inscriure't al Taller de fotografia amb mòbil . Seguirem escrupolosament l'ordre d'arribada dels correus. Durant la primera quinzena de juliol, rebràs la resposta i les dades necessàries per començar el Taller.

Per qualsevol aclariment i/o ampliació de la informació podeu trucar-me : amb molt de gust us atendré.

Jordi Maduell (jmaduell@xtec.cat) 934569459 649701705 Del grup de Fotografia de RELLA