Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NOU ARTICLE AL BLOG DE RELLA D'EL DIARI DE L'EDUCACIÓ 17-06-21 \\\ RELLA
BLOG DE RELLA
NOU ARTICLE AL BLOG DE RELLA D'EL DIARI DE L'EDUCACIÓ 17-06-21
Us presentem l'article

EL PROFESSORAT JUBILAT I VETERÀ TAMBÉ IMPORTA
d'Antonio Portela i José Miguel Nieto codirectors del projecte DePrInEd, són professors titulars d'universitat en el Departament de Didàctica i Organització Escolar (Facultat d'Educació) de la Universitat de Múrcia.

L'article és un resum del seu projecte:: "Desarrollo profesional Intergeneracional en educación: implicaciones en la iniciación profesional del profesorado (DePrInEd)" en que RELLA hi participa activament,

Veure l'article aquí

Si voleu participar del Projecte, més informació aquí

El professorat que es jubila, així com també el professorat més veterà, té en ell mateix una cosa molt valuosa que només proporciona l'experiència professional en el decurs dels anys, com la seva perícia i exemplaritat. Aquests recursos posseeixen un valor tan excepcional per a la millora de la qualitat de l'educació que fan injustificable que dia rere altre no es faci res per aprofitar-los en benefici de les noves generacions de professors.