Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
COMENTARI I VÍDEO DE L'ACTE D'INICI DE CURS DE RELLA 2021-22 \\\ RELLA
COMENTARI I VÍDEO DE L'ACTE D'INICI DE CURS DE RELLA 2021-22 \\\ RELLA
COMENTARI I VÍDEO DE L'ACTE D'INICI DE CURS DE RELLA 2021-22 \\\ RELLA
COMENTARI I VÍDEO DE L'ACTE D'INICI DE CURS DE RELLA 2021-22 \\\ RELLA
JUNTA
COMENTARI I VÍDEO DE L'ACTE D'INICI DE CURS DE RELLA 2021-22
Aquí teniu el comentari de l'acte d'inici de curs fet per la Maria Guilera i també el vídeo penjat al Youtube de RELLA ASSOCIACIÓ on podeu veure tot l'acte.

Enllaç al comentari aquí

Enllaç al vídeo de Youtube aquí

COMENTARI A LA CONFERÈNCIA INAUGURAL DEL CURS 2021-22

El dimecres passat moltes sòcies i socis ens vam llevar de bon humor.

I no n'hi havia per menys! Podíem començar un nou Curs, un més de la llarga corrua que el precedeixen. Un més, però aquest llargament esperat. Aquest porta a l'esquena més d'un any de silencis, de pèrdues, d'intents de fer vida "normal", de mirar massa pantalles i de veure'ns massa poc

I aquest acte inicial promet. O al menys és això el que volem creure. I ens adrecem a la xerrada del Xavier Graset, gairebé amb un somriure darrera la mascareta. Fa tant de temps que no hem pogut fer una trobada de les de veritat!

I la sala de la Federació plena i el Xavier i la Maria fent-la petar com dos amics i xerrant just d'això, d'estar de bon humor. I el temps de la xerrada passa i nosaltres somriem o riem. I fem que sí amb el cap. I piquem de mans. Perquè en Graset té raó: la pena, el disgust, la ràbia ens serveixen de ben poc.

Saber trobar aquell punt d'ironia, aquella frase que trenca una situació tensa, saber riure de nosaltres mateixos i ser capaços de donar-li la volta a un conflicte, són actituds que s'aprenen. I quan les aprenem patim menys i fem més feliços els qui ens envolten.

I potser això és el que realment importa: Buscar i saber trobar aquests instant de petites felicitats que ens omplen i en fan sentir vius. I tot i que els nostres dies podrien ser tots iguals, hem estat capaços d'organitzar un acte d'inici de curs ben especial.

Farem el possible per seguir un dels teus consells, Xavier. Cada matí triarem deixar de banda mal humor, rutina avorrida i massa tristesa. I ens posarem al davant una mica d'alegria, una mica de feina i un gran somriure. Encara que el tapi la mascareta!

Gràcies companyes i companys per fer-ho possible!

Maria Guilera