Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
DEMANDA DE VOLUNTARIAT D'AEIRaval \\\ RELLA
GRUP VOLUNTARIAT
DEMANDA DE VOLUNTARIAT D'AEIRAVAL
AEIRaval
Des de l'Associació Educativa Integral del Raval, amb qui ja vam estar cooperant el curs passat, ens han tornat a enviar informació sobre la feina que fan.
Ja fa anys que socis/es de Rella treballen amb ells.
Us fem arribar tota la informació per si algú vol col.laborar amb la gran tasca que fan.
En cas que estigueu interessats/es podeu posar-vos en contacte amb:

Encarna Alemany
Grup de Voluntariat
enalemany@gmail.com
rellacat@rella.catAEIRaval

L'Associació Educativa Integral del Raval desenvolupem serveis de Centre Obert acompanyant a infants, adolescents i joves al llarg de tota l'escolarització obligatòria i postobligatòria, dels 3 als 18 anys. I ho fem amb una proposta socioeducativa de suport a l'escolarització, de prevenció i educació per a la salut, amb el foment d'activitats de lleure educatiu, l'educació en valors, l'acompanyament emocional i psicosocial.
Volem treballar amb l'Associació RELLA per poder fer Voluntariat Educatiu Virtual durant el curs escolar 2021/2022.

Paràmetres del voluntariat:

- És un espai de reforç acadèmic i/o de conversa i/o comprensió d'una llengua.

- Ha de ser una assignatura en concret, o bé un grapat d'assignatures que l'adolescent necessiti suport un cop per setmana.

- Es demana compromís i continuïtat per part de l'adolescent o jove en un termini marcat prèviament, no és necessari que sigui d'un curs sencer.

- L'adolescent o jove l'hauria de fer el reforç sempre virtual, al seu domicili si té un espai òptim i les eines necessàries, en cas contrari ho faria dins dels locals de l'AEIRaval.

Adrià Jurado Laguna
Director AEIRaval