Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
DESPRÉS DEL VERMUT DE RELLA \\\ RELLA
DESPRÉS DEL VERMUT DE RELLA \\\ RELLA
DESPRÉS DEL VERMUT DE RELLA \\\ RELLA
DESPRÉS DEL VERMUT DE RELLA \\\ RELLA
DESPRÉS DEL VERMUT DE RELLA \\\ RELLA
JUNTA
DESPRÉS DEL VERMUT DE RELLA
Comentari de la Maria Altisent sobre el VERMUT de RELLA


Després del VERMUT de RELLA

Estic convençuda que, sovint, entre nosaltres acostumem a pensar i a actuar de manera semblant. Ja fa molts dies que amb els companys més propers de RELLA ens plantegem, suggerim, proposem, valorem… en definitiva, donem tombs i més tombs a què caldria fer i com per tal de dinamitzar RELLA retornant-li aquell caire d'espontaneïtat i bona companyia amb la il·lusió de trobar-nos i gaudir de fer-ho…I ens ho plantegem així, de manera semblant entre nosaltres. Hi hem de fer alguna cosa!

Sortim d'una situació pesada, malentesa i molt mal explicada que ens té sotmesos a una certa apatia: no ens trobem tan fàcilment amb la gent, sortim menys de casa o bé sortim per altres causes que ho fèiem, sentim una certa mandra que minimitza el dinamisme individual que manteníem, decidim trobades virtuals com a habituals... Ens passa el temps i anem canviant cap a hàbits diferents. D'aquests hàbits, no tots van lligats a la nostra condició d'anar avançant en edat, sinó que en suportem alguns que són com a imposats pel context: l'anomenada pandèmia i els consegüents confinaments ens han deixat herències recents, com la por, la inseguretat, la comoditat, un cert passotisme

Reflexions com aquesta són un tema recurrent entre nosaltres i trobar-hi una resposta és un objectiu nostre a RELLA.
Aquest va ser l'objectiu inicial al plantejar una trobada tan insòlita com imprevista amb el VERMUT del dia 29 i, un objectiu més ampli fora el fet d'esperar que del dia 29 en surtin altres iniciatives de trobades i interaccions entre nosaltres.
No ha estat fàcil, però sí que compensa la dedicació al valorar el resultat que en percebem. Us vull fer partícips de la satisfacció d'escoltar les paraules que algunes companyes m'han fet arribar tot dient, "ho hem passat molt bé...feu actes col·lectius; nosaltres hi serem per a seguir-vos". Fantàstic i moltes gràcies, noies!

Estic segura que vàrem fer un grup prou suficient de gent per tal de poder estar contentes i a més a més, espero que vàrem valorar que es tractava d'una proposta informal i intencionada i que continuarà.

M'atreveixo a dir que ho vàrem passar molt bé i que va ser un encert la trobada i n'hem assolit l' objectiu, tot i que, si haguéssim sumat més, millor! El nostre vermut va ser tan generós com anunciàvem i amb cafè… És a dir, va ser prou satisfactori tant en l'abundància i varietat de plats com la gentilesa del servei. Va ser el nostre dinar del diumenge, oi?...

No us esteu de buscar altres activitats col·lectives i del caire que us sembli, perquè us seguirem!

A tota l'Associació us dono les gràcies per la vostra participació i us convido a continuar amb l'ànim ben actiu, i us voldria transmetre una part de la il·lusió que jo sento en mantenir ben viu el caliu a RELLA en qualsevol de les seves manifestacions, si són de l'interès d'algun grup que les protagonitza. Serem al vostre costat , compteu-hi!

Maria ALTISENT
Presidenta de RELLA