Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
ACTE D'INICI DE CURS DE RELLA 2022-23 \\\ RELLA
JUNTA
ACTE D'INICI DE CURS DE RELLA 2022-23
Xerrada de MILAGROS PÉREZ OLIVA sobre el tema

QUAN L'HORITZO ES TRENCA DAVANT NOSTRE

DIA; Dimecres 2 de novembre
HORA: 11h
LLOC: Sala d'actes de Rosa Sensat

Av. de les Drassanes 3

Si voleu saber més aquí

Tal com us vàrem anunciar a l'assemblea de mes passat, us presentem la primera de les activitats obertes a tothom que tenim com a objectiu aixecar l'ànim de RELLA i retrobar-nos en l´espai i ambient d'il·lusió de dur a terme en activitats col·lectives
.
El dimecres dia 2 de novembre a les 11.00h a la Sala d'Actes Rosa Sensat, celebrarem l'inici de curs amb una antiga amiga de RELLA i admirada i coneguda por molts de nosaltres. Necessita poca presentació perquè es presenta per ella mateixa. Es tracta de la periodista i analista de l'actualitat Milagros PÉREZ OLIVA.

Proposa parlar-nos d'aquest títol i tema:
Quan l'horitzó es trenca davant nostre

i sota aquest guió:
Entre la societat líquida que va descriure Zygmunt Bauman i la societat del cansament que tan acuradament ha caracteritzat el filòsof Byung-Chul Han, el futur apareix com un paisatge borrós. La incertesa sobre el que vindrà ha passat a formar part de la experiència quotidiana de molta gent. Quin paper ha de tenir l'educació i com hem d'afrontar l'aprenentatge en aquests temps de gran volatilitat i canvi permanent?

És una convidada d'honor i en tem de luxe i actualitat. Veniu-hi amb que vulgueu i veniu solles també!