Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
COL·LABORACIÓ PROJECTE INTERGENERACIONAL EN EDUCACIÓ \\\ RELLA
GRUP EDUCACIÓ AVUI
COL·LABORACIÓ PROJECTE INTERGENERACIONAL EN EDUCACIÓ
Des del Grup d'Educació ens arriba aquesta proposta de col·laboració en aquest projecte amb la Universitat de Múrcia..

Des de RELLA ja hem col·laborat activament en aquest projecte, i ara ens demanen que contestem aquest  qüestionari i si ens es possible en fem difusió amb altres companys docents, ja siguin jubilats o estiguin encara en actiu o siguin docents joves o novells, Tots seran benvinguts. Necessiten 500 respostes per tot l'Estat Espanyol..

Enllaç al qüestionari aquíNOVA COL·LABORACIÓ DE RELLA DINS DEL PROJECTE  D'INVESTIGACIÓ  "DESAROLLO PROFESIONAL INTERGENERACIONAL EN EDUCACIÓN".de la Universitat de Múrcia.


El Grup d'Educació de RELLA ja ha col·laborat en debats i trobades amb altres docents jubilats de l'Estat Espanyol i hem demanat també la vostra participació en aquestes trobades. Ara ja en l'etapa final del Projecte ens demanen que contestem i fem difusió entre tots els nostres companys docents, no només els jubilats, sinó també els que encara treballen o son mestres que fa poc que estan a l'aula. Com més qüestionaris es contestin molt millor.

Esperem com sempre la vostra participació i col·laboració.