Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
COMENTARI PASSEJADA CIRCULAR SANT CUGAT  \\\ RELLA
+ FOTOS
COMENTARI PASSEJADA CIRCULAR SANT CUGAT  \\\ RELLA
COMENTARI PASSEJADA CIRCULAR SANT CUGAT  \\\ RELLA
COMENTARI PASSEJADA CIRCULAR SANT CUGAT  \\\ RELLA
COMENTARI PASSEJADA CIRCULAR SANT CUGAT  \\\ RELLA
COMENTARI PASSEJADA CIRCULAR SANT CUGAT  \\\ RELLA
COMENTARI PASSEJADA CIRCULAR SANT CUGAT  \\\ RELLA
GRUP PASSEJADES
COMENTARI PASSEJADA CIRCULAR SANT CUGAT
'2a caminada dijous 10 d'octubre

En aquesta ocasió l'Isidre ens va preparar un itinerari per Collserola. Així és que a les 9 hores d'un matí esplèndid vam anar fent cap a la plaça de l'estació dels FGC a Sant Cugat del Vallès fins a reunir-nos unes 14 persones. Després de passar llista i d'excusar aquells que no van poder venir, vam començar a caminar pels carrers del centre històric de Sant Cugat, sense oblidar de fer una ullada al seu majestuós monestir, mentre ens dirigíem cap a la muntanya per dur a terme una bona caminada circular d'uns 11,24Kms i un desnivell de 199 m. Excepte una pujada que se'ns va fer un xic pesada perquè era de mal passar, la resta va transcórrer d'una manera plàcida. Senders amples o estrets eren de bon caminar i la vegetació que els envoltava, típicament mediterrània, lluïa les seves fulles d'un verd viu i net després d'un ruixat la nit anterior.
Tot i entrada la tardor la temperatura era massa càlida, sort que la major part de la caminada les branques dels arbres ens protegien del sol intens deixant-lo passar de resquitllada entre les seves branques. La llum era molt agradable.
Després d'una hora i pico de caminar vam parar-nos a esmorzar en un indret poc agradable. L'Isidre volia estirar fins arribar a Can Coll per fer parada i fonda però no el vam deixar. Teníem gana. En arribar a can Coll ens vam adonar que, pel que quedava, hagués pagat la pena esperar-nos un quartet més amb l'estómac buit fins arribat a aquest indret.
Aquí uns quants vam recordar els dies que hi portàvem els alumnes per viure i aprendre de la natura durant unes hores. Quins temps!!! Després de comentar aquestes vivències llunyanes i de fer-nos unes fotos de grup vam continuar la caminada de tornada cap a Sant Cugat per un altre camí. Aquest ens va portar fins al famós i imponent pi d'en Xandri. Com us podeu imaginar vam estar contemplant-lo una bona estona asseguts als bancs que hi ha per la ocasió i per descomptat que ens vam fer una fotografia de grup amb ell de fons.
Una mica cansats en reprendre l'últim tram de camí, ample i curt, que ens menava cap a Sant Cugat, l'Isidre no en va tenir prou i ens guiar per un altre més estret i llarg per afegir, va dir, més emoció! Això últim és broma Isidre. Acabada la caminada vam dinar de menú al restaurant l'Art. Per cert, amb bona companyia, molt bé i per un bon preu! El pi d'en Xandri és un pi pinyoner monumental situat en el territori del parc rural de Torre Negre a Sant Cugat del Vallès. L'arbre d'uns 250 anys té una alçada de 23 metres, un perímetre de 3,20 metres de tronc i un gruix de soca de 3,60 metres. La seva capçada té una amplada de 21 per 15 metres Tret de la Viquipèdia'