Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
XERRADA DE LA LAIA DE  AHUMADA SOBRE  EL FUTUR DE LA PAGESIA EN MANS DE LES DONES \\\ RELLA
+ FOTOS
XERRADA DE LA LAIA DE  AHUMADA SOBRE  EL FUTUR DE LA PAGESIA EN MANS DE LES DONES \\\ RELLA
JUNTA
XERRADA DE LA LAIA DE AHUMADA SOBRE "EL FUTUR DE LA PAGESIA EN MANS DE LES DONES"
La següent invitada de RELLA és la Laia de AHUMADA que presentarà el seu llibre "Entre Mans" i parlarà del seu contacte i coneixement sobre el futur de la pagesia en mans de les dones.
El llibre és il·lustrat amb imatges tan valuoses com les paraules..

DIA; dimarts 16 de maig
HORA;10,30h
LLOC; Sala d'Actes de Rosa Sensat: Av de les Drassanes 3.


Entre Mans, de Laia de Ahumada i Maria Rosa Vidal, és un llibre d'entrevistes a catorze dones pageses al capdavant de petites explotacions de caire familiar, amb maneig tradicional i agroecològic, que agafen el relleu d'una pagesia a la qual costa d'acceptar que les dones, tants anys invisibilitzades, puguin ser el seu futur. Un futur ple de reptes perquè d'aquí a uns anys potser ja no hi haurà prou terra ni prou pagesia per alimentar-nos.

Les dones entrevistades ho saben i, malgrat les dificultats, no es resignen a acceptar la situació, són dones tossudes i ens expliquen com fan anar les mans per tenir cura, no només de la terra, sinó de la vida. Entre Mans és un llibre il·lustrat, on la imatge és tan valuosa com la paraula, perquè mostra l'essència de cada persona entrevistada, dibuixada en cada ma