Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
VIATGE A LONDRES \\\ RELLA
GRUP ANGLÈS
VIATGE A LONDRES
Foto del grup a les escales del hall de la Royal Opera House.
El grup "Conversa d'anglès" hem fet un viatge de quatre dies a Londres.
Hem participat 7 dones del grup. Ha estat un viatge cultural i d'amistat fantàstic.

Cliqueu per veure el comentari fet per Isabel de Celis

Grup d'anglès- Viatge a Londres

Per celebrar els deu anys de l'inici del grup d'anglès, set dels tretze integrants del grup hem passat quatre dies ben aprofitats a Londres. Totes set coneixíem en més o menys mesura la ciutat, algunes tenen coneguts que hi viuen i van donar consells molt encertats. Vam muntar un calendari d'activitats consensuat a gust de totes.
El primer dia vam arribar a l'hotel i vam anar caminant cap a Covent Garden i Leicester Square on vam comprar entrades per veure i gaudir de El Fantasma de l'Òpera. La resta de dies vam visitar el Globe, teatre reconstruït de Shakespeare, vam anar a la Tate Modern Gallery, a la National Gallery i al British Museum. Vam passar una bona estona al Sky Garden i vam anar a Greenwich. També vam passejar per St Jame's Park, Westminster i la City. Vam gaudir d'anar en el pis superior dels autobusos i de la passejada en Uber Boat, un vaixell que fa parades com un autobús a bord del qual vam anar fins a Greenwich.
A la National Gallery vam explorar l'exposició "After Impressionism: Inventing Modern Art". Tot i que vam trobar a faltar la contribució femenina a la invenció de l'art modern, vam admirar obres poc conegudes de Cézanne, Van Gogh, Kandinsky, Mondrian, Braque, Picasso ..., i vam veure algun vell conegut Casas, Nonell, Rusiñol.
A Greenwich vam visitar l'observatori, vam trepitjar el meridià i vam fer un molt bon àpat a la Trafalgar Tavern construïda al 1837 i adornada amb desenes de quadres de temàtica marítima i rellotges antics.
Vam pujar a la terrassa del gratacels conegut com Walkie Talkie ben anomenada Sky Garden on vam gaudir d'un jardí tropical i unes vistes memorables tot prenent una beguda. La visita és gratuïta però cal reservar-ne l'entrada ja que les places són limitades.
Finalment vam tornar a Barcelona ben contentes de la nostra experiència, d'haver rigut un munt de vegades de les nostres dificultats per entendre formes tan diverses de l'anglès com persones a qui vam demanar ajut, ben satisfetes d'haver gaudit de quatre dies tan plens de noves experiències que ens van semblar setmanes i felicitant-nos de la nostra habilitat per anar en grup tot contribuint cadascuna a que tot es desenvolupi en harmonia.