Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
RECOMANEM DUES EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES A BARCELONA \\\ RELLA
GRUP FOTOGRAFIA
RECOMANEM DUES EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES A BARCELONA
Des del grup de fotografia de RELLA us recomanem visitar dues exposicions fotogràfiques que es podran veure fins el mes de juliol a Barcelona

* Barcelona fotografes
* 1322.Refugis antiaeris de Barcelona

BARCELONA FOTOGRAFES
La mostra, que ja es va presentar el 2021 a la plaça del mercat del Born, en el marc de la celebració del Dia Internacional de les Dones, recull setanta imatges, algunes de gran format, distribuïdes cronològicament. Suposa una oportunitat única per reivindicar el paper que la dona ha tingut en la història de la fotografia a casa nostra. Perquè malgrat que el relat històric les ha deixat en un segon pla, sense elles, les fotògrafes, és impossible conèixer la Barcelona real.
L'exposició s'estructura en tres seccions:
La internacionalització de la ciutat, amb imatges de la República i la Guerra civil.
La Barcelona des del terrat centrada en el periode de postguerra.
Al peu del carrer amb imatges del període de la transició política a partir dels anys setanta.
Aquesta exposició està vinculada al llibre Barcelona. Fotògrafes/Fotógrafas, coeditat per La Fábrica i l'Ajuntament de Barcelona.
La trobareu, fins el 16 de juliol, a la plaça de Carme Balcells, just davant de la Biblioteca Gabriel Garcia Márquez, al barri de Sant Martí.
Estació Sant Martí de la línia 2 de metro

1322. REFUGIS ANTIAERIS DE BARCELONA
La podreu visitar fins el 31 de juliol, a les galeries 3 i 4 de La Model. Espai de memòria. És una mostra fotogràfica dels nombrosos refugis antiaeris que es varen construir a Barcelona per a protegir la població dels bombardejos que la ciutat va patir durant de la Guerra Civil Espanyola.
L'exposició ha estat organitzada per la Regidoria de Memòria Democràtica de la ciutat i és fruit del treball en equip de l'historiador Xavier Domènech i la fotògrafa Ana Sánchez.

16ABR
9:30H
VISITA A CASA VILAJOANA I CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE COLLSEROLA
18ABR
10:00H
HISTÒRIA DEL PENSAMENT HUMÀ: DE LA INTUÏCIÓ A LA CIÈNCIA.
22ABR
11:00H
XERRADA EDUCAR LES EMOCIONS: REPTES PEL BENESTAR SOCIAL I EMOCIONAL.
24ABR
10:30H
NOU GRUP INFORMÀTICA