Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
GRUP COORDINACIÓ
HEM DEFINIT EL COORDINADOR
En els dues darreres reunions de COORDINACIÓ hem anat perfilant quin és el concepte que tenim del coordinador.
Es presenta aquesta figura com l'element que hauria de posar en comunicació i contacte la mateixa JUNTA i l'ASSOCIACIÓ, aquesta, organitzada en grups.EL COORDINADOR:
Podria ser el responsable d'actualitzar i dinamitzar l'espai de cada grup al web. Per exemple: faria resum i síntesi de les activitats del seu grup, però no hi publicaria les actes pròpies, que quedarien com a material de consulta i específic pel mateix grup
També posaria al dia l'agenda pròpia del grup, en les seves activitats.

Cada coordinador/-a hauria d'estar atent a l'activitat dels altres grups per tal de potenciar, dissenyar... accions intergrupals. Per exemple, si el club de lectura comenta una obra sobre Barcelona, el grup d'activitats podria dissenyar un recorregut pels llocs de la ciutat que hi apareixen .

En la darrera reunió, hem practicar com manejar el web amb l'ajuda d'un tutorial que ara tenen els coordinadors. Ja podem, doncs, assumir les dedicacions exposades.

La coordinadora vocal rebria dels coordinadors, la informació de les activitats que generin els grups. Això podria ser com a garantia d'acceptació de cara l'ASSOCIACIÓ.

En l'acta corresponent a les dues sessions, queda reflectit i especificat el contingut de cadascuna de les dues reunions.