Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
VISITA GUIADA AL MUSEU DE BADALONA \\\ RELLA
GRUP ACTIVITATS
VISITA GUIADA AL MUSEU DE BADALONA
DATA: 15 de desembre 2023
Lloc de trobada: Entrada principal del Museu de Badalona, Plaça de l'Assamblea de Catalunya, 1, 08911 Badalona
Hora de trobada: 10.15
La visita té una durada de 2 hores (10.30 a 12.30)

La visita guiada consisteix en un recorregut per l'antiga ciutat romana de Baetulo, es tracta d'una de les superficies arqueològiques més grans de Catalunya.

El Museu de Badalona és una institució pública, sense finalitat de lucre, creada l'any 1955 per l'Ajuntament de la ciutat i regida per un Consell Rector.
La tasca del Museu consisteix a recollir, conservar, investigar i difondre els objectes relacionats amb el municipi que siguin representatius de diferents períodes i aspectes de la seva història i del seu art. El Museu exerceix també les tasques de vigília i protecció del Patrimoni històric de Badalona, que comprèn els immobles i objectes mobles d'interès artístic, històric i paleontològic, arqueològic, etnogràfic, científic o tècnic, patrimoni documental i bibliogràfic, i els jaciments i zones arqueològiques. Així mateix porta a terme les excavacions arqueològiques a la ciutat i el seu territori, i conserva els fons que en procedeixen, la majoria d'època romana, pertanyents a la ciutat de Baetulo (l'actual Badalona), declarada Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) per la Generalitat de Catalunya l'any 1995. D'altra banda, el Museu gestiona també l'Arxiu Històric de la Ciutat de Badalona (AHBDN) i l'Hemeroteca Local.

Com arribar-hi: Metro L2, parada Badalona Pompeu Fabra

COMPRAR ENTRADES
(a partir 29 de novembre)