Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
3/4 AUDICIÓ COMENTADA DELS RÈQUIEMS DE MOZART I FAURÉ \\\ RELLA
GRUP FOTOGRAFIA
3/4 AUDICIÓ COMENTADA DELS RÈQUIEMS DE MOZART I FAURÉ
Audició comentada a càrrec de Josep Prats
Els rèquiems de Mozart i de Fauré, dues maneres de veure i viure la mort. Presentació de la Seqüència del Dies Irae com a element dramàtic (Mozart) contrastant amb el lliurament feliç (confiança i felicitat del més enllà) del In Paradisum (Fauré)

Audició oberta a tothom, socis, sòcies i qui vulgueu convidar.

Data: 3 d'abril
Hora: 10:30 h.
Lloc: Sala d'Actes de Rosa Sensat

JOSEP PRATS ha estat director del Cor Ciutat de Tarragona i de la Coral Cantiga de Barcelona, professor de l'Institut del Teatre de Barcelona i del Conservatori Superior de Música del Liceu i director convidat per diferents cors, tant amateurs com professionals.
L'any 1989 va fundar i dirigir la coral Allegro, (arran d'unes jornades d'especialització musical, organitzades per l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona).
Ha treballat en nombrosos festivals i competicions corals nacionals i internacionals, i en diverses edicions del festival Europa Cantat; sovint imparteix cursos de direcció coral arreu.

16ABR
9:30H
VISITA A CASA VILAJOANA I CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE COLLSEROLA
18ABR
10:00H
HISTÒRIA DEL PENSAMENT HUMÀ: DE LA INTUÏCIÓ A LA CIÈNCIA.
22ABR
11:00H
XERRADA EDUCAR LES EMOCIONS: REPTES PEL BENESTAR SOCIAL I EMOCIONAL.
24ABR
10:30H
NOU GRUP INFORMÀTICA