Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Sortida a Tortosa organitzada pels Jubis \\\ RELLA
GRUP ACTIVITATS
SORTIDA A TORTOSA ORGANITZADA PELS JUBIS
El grup d'activitats us informa que els Jubis, grup de Rella del Penedès organitzen una sortida a Tortosa per conèixer el Call Jueu i us animem a participar en aquesta sortida tan interessant.

Dia: El divendres 16 de març de 2018

Lloc i hora de la sortida:

Pels que surten amb cotxe des de Vilafranca del Penedès el lloc de trobada és l'estació de ferrocarril de Vilafranca, i la sortida serà a les 9h15.

Pels que surtin des de Barcelona el punt de trobada és la plaça dels Països Catalans davant de l'hotel Torre Catalunya i l'hora de sortida serà a les 8h15 del matí.

Lloc de trobada Tortosa:Els dos grups es trobaran a les 11h al pàrquing del Pavelló Firal de Remolins

Preu El preu de 27 € inclou la visita guiada i el dinar. Aquest import es cobrarà el mateix dia de la sortida.

(Les despeses del viatge es repartiran entre els ocupants de cada cotxe)

Termini d'inscripció: 28 de febrer Un cop finalitzat el termini d'inscripció rebreu un correu de confirmació.

CONTINGUT DE LA VISITA:

A les 11h30 comença la visita al Call: "Vine a viure el Call Jueu de Tortosa de la mà de Blanca, la jueva de Tortosa. Representació teatralitzada i acompanyada de cants per conèixer i experimentar com era la vida quotidiana de la comunitat jueva de Tortosa i descobrir l'entramat de carrers i carrerons que conformen l'antic Call Jueu de la ciutat mentre ressonen melodies sefardites".

Dinar al restaurant de les Roquetes: Amaré

Tarda, passejada per la ciutat.

La tornada a Vilafranca està prevista cap a les 19h30 i a Barcelona cap a les 20h30.

Els que surtin de Vilafranca del Penedès han d'enviar un correu electrònic a grupmapnet@gmail.com indicant si portareu el cotxe i si teniu alguna plaça disponible.

Totes aquelles persones apuntades a la sortida a Tortosa del divendres 16 de març, han d'omplir el formulari adjunt abans del dimarts 13 de març, és per triar el menú de la sortida entre tres opcions diferents.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKBV-NlC96lzUQUrv_32_OGp982rMjVPZt3ZNRk_KpWiudLA/viewform