Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
16/5 PRESENTACIÓ DEL LLIBRE  L'ESCOLA DE L'ÀNIMA  DE JOSEP M. ESQUIROL. \\\ RELLA
+ FOTOS
16/5 PRESENTACIÓ DEL LLIBRE  L'ESCOLA DE L'ÀNIMA  DE JOSEP M. ESQUIROL. \\\ RELLA
16/5 PRESENTACIÓ DEL LLIBRE  L'ESCOLA DE L'ÀNIMA  DE JOSEP M. ESQUIROL. \\\ RELLA
JUNTA
16/5 PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "L'ESCOLA DE L'ÀNIMA" DE JOSEP M. ESQUIROL.
Ha sortit un nou llibre del filòsof Josep Maria Esquirol amb el títol "L'ESCOLA DE L'ÀNIMA" un llibre sobre les escoles i els mestres un més dels seus llibres en que ens parla del món educatiu dins la seva filosofia de la proximitat,
Com ja hem fet amb els seus anteriors llibres, vindrà a RELLA a comentar-lo i explicar-lo

DIA: dijous 16 de maig
HORA: 10, 30h
LLOC: Sala d'actes de Rosa Sensat

Podeu llegir aquí l'entrevista que li ha fet en Joan Safont Plumed a VilaWeb.

Acte obert a tothom
US HI ESPEREM

L'escola de l'ànima és una invitació fascinant per descobrir, partint dels fonaments de l'educació, l'horitzó d'una vida madura, fecunda i espiritual. Pas a pas, les realitats que anomenen paraules com lloc, ensenyament, companyia, atenció, món, cura, contemplació, creació... van il·luminant el camí amb llum pròpia i ens descobreixen nous sentits: cada ésser humà se'ns revela com a origen, i la trobada, com «una ànima que toca una altra ànima». Una vegada més, Josep Maria Esquirol, a la seva recerca de l'essència de les coses, ens planteja una proposta lluminosa i esperançadora en temps de desorientació, una conspiració singularíssima, l'orde filosòfic de l'amor.
Quaderns Crema

«A L'escola de l'ànima, Esquirol es fica a la pell de l'educador en un assaig filosòfic que també és poètic. Cada cop pensa més plàsticament: amb la paraula viva, com si conversés amb el lector. T'embolcalla amb idees que són com carícies. Moltes de les seves sentències poden ser llegides com versos aforístics, belles incitacions a la reflexió».
Ignasi Aragay,
Diari Ara