Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
TERRITORI
PLA DE TREBALL JUBIS 2018
Pla de Treball dels Jubis 2018.- Gestionar les activitats del Grup de Mestres de l'Alt Penedès ja que quatre membres dels Jubis han entrat a formar part de la Junta d'aquesta associació.
.- Fer un estudi per canviar d'entitat bancària, ja que l'actual cobra comissions elevades.
.- Organitzar la xerrada tradicional del dia del mestre, enguany ens visitarà l'expert en neurociència i pedagogia David Bueno.
.- Assistir a les reunions de Coordinació del diferents grups que formem l'Associació Rella.
.- Oferir a les escoles de la comarca tallers gratuïts en sessions d'una hora realitzats per Jubis voluntaris en l'àmbit de la llengua, les emocions i l'educació per la salut.
.- Informar a tots els socis de la programació del cineclub i de totes les activitats culturals comarcals d'interès.
.- Acollir l'assemblea de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i preparar la intendència.
.- Participar en la jornada "Com afrontar l'envelliment, reflexions des de la bioètica", organitzada per l'Hospital comarcal.
.- Continuar les trobades quinzenals del Grup de reflexió I per comentar el llibre Sàpiens de Y.N. Harari. Hi participen 10 socis.
.- Començar les trobades quinzenals del Grup de reflexió II que treballarà el llibre La suerte de envejecer bien de M. d'Hennezel. Hi formen part 7 simpatitzants.
.- Anar a Barcelona per visitar l'exposició Joan Brossa al MNAC i Després de la fi del món al CCCB.
.- Visitar la ciutat de Tortosa per conèixer l'antic Call i altres llocs d'interès, aquesta sortida és oberta ala socis de Rella.
.- Proposar la visita al jardí botànic Mar i murtra de Blanes i a l'abric Romaní de Capellades.