Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
BLOG DE RELLA
BLOG DE RELLA
L'Associació VERIFICAT i el PROJECTE SUM, que treballen en el món educatiu i de la gent gran amb temes de verificar les informacions a la xarxa ens ha fet un article al BLOG DE RELLA del DIari de l'Educació, on explica la seva feiba i la col·laboració que han fet amb RELLA.

Veure article aquí
BLOG DE RELLA
Un nou article al Blog de RELLA al Diari de l'Educació del nostre company Quim Lázaro del Grup d'Educació amb el títol: 'El mestre que va prometre el mar' ens fa pensar el nostre paper de mestre compromès

L'article parla deLa pel·lícula 'El mestre que va prometre el mar' ens explica una història que ens commou i alhora ens fa pensar en el paper dels mestres compromesos dins del món on els ha tocat viure. Ha de ser un model i referent pels mestres actuals i sobretot pels futurs mestres que no coneixen aquesta història.

Veure l'article aquí
BLOG DE RELLA
Aquí teniu l'article que ens ha fet en Jordi Grau, gestor de projectes i tècnic responsable de l'EM2O dins la Direcció d'Educació de l'Àrea de Cultura, Educació, Esports i Cicles de Vida de l'Ajuntament de Barcelona, que porta la gestió de l'ESCOLA MUNICIPAL DE SEGONES OPORTUNITATS de Barcelona.
En Jordi Grau, ha fet una xerrada sobre aquest tema, organitzat pel Grup d'Educació de RELLA i obert a tothom, el dilluns 6 de novembre a Rosa Sensat,

Veure l'article aquí
BLOG DE RELLA
Aquí teniu el primer article d'aquest curs del BLOG DE RELLA amb el nom de: Desenvolupament professional intergeneracional? d'Antonio Portela Pruaño de la Universitat de Múrcia que va venir a RELLA a explicar el resultats del seu projecte sobre aquest tema.

Veure l'article aqui
BLOG DE RELLA
Us presentem el RECULL DE RESSENYES DE LLIBRES EDUCATIUS PER SANT JORDI que han fet l'Adelina Escandell , en Quim Lázaro i la Marga Vila del GRUP D'EDUCACIÓ DE RELLA


Veure el recull aquí
BLOG DE RELLA
Actualment, el menjar que sobra als menjadors escolars es llença, només algunes experiències territorials han fet un treball de reaprofitament. Aquí en Quim Lázaro, membre del Grup d'Educació de RELLA ens presenta una proposta assumible per a aconseguir el seu aprofitament global.,

Veure l'article aquí
BLOG DE RELLA
LA INCLUSIÓ ESCOLAR

La Carme Graells Piqué del Grup d'Educació de RELLA  ens fa una reflexió general sobre aquest tema que està treballant actualment  el grup.

Veure l'article aquí
BLOG DE RELLA
Article de Quim Lázaro i 9 membres més del Grup d'Educació amb el títol: "QUÈ ENS APORTA EL MODEL PORTUGUÈS, PER REFLEXIONAR SOBRE LA NOSTRA SITUACIÓ EDUCATIVA ACTUAL."

Veure article aquí
BLOG DE RELLA
Article del GRUP D'EDUCACIÓ AVUI de RELLA al Blog del Diari de l'Educació amb el document EL CATALÀ A L'ESCOLA,

Veure article aquí
BLOG DE RELLA
Us presentem l'article "Algunes consideracions sobre el català" fet per les nostres companyes de RELLA-GRANOLLERS,
Maite Subirà, Teresa Ma Ferrer, Dolors Camenforte i Agnès Boixader

La llengua és un tret d'identitat substancial. Cada nou nat és rebut i acollit en una llengua de preferència i per això parlem de llengua mare, nadiua, materna o primera llengua. La primera llengua és la que l'infant sol aprendre de manera natural i espontània i és la que li permet iniciar un procés, codificat i organitzat, per iniciar-se en el coneixement del món..

Veure l'article aquí
BLOG DE RELLA
Us presentem l'article "Educació en l'etapa 0-3: imprescindible" del nostre company Jordi Maduell

Una reflexió de l'etapa 0-3 des de la mirada d'un avi .

Veure l'article aquí
BLOG DE RELLA
Us presentem l'article

RENOVEM COMROMÍS

"Des del març del 2020 tot ha quedat trastocat i aquests dos cursos han estat ben diferents. Mai s'havia començat un curs acadèmic amb tantes inseguretats i incerteses com el 2020/21. A totes les dificultats, estructurals en qualsevol inici de curs, s'hi han afegit les condicions imposades per la pandèmia"

Article signat per Teresa Ma Ferrer, Maite Subirats, Dolors Camenforte i Agnès Boixader
del Grup de RELLA-Granollers


Veure l'article aquí
BLOG DE RELLA
Us presentem l'article

EL PROFESSORAT JUBILAT I VETERÀ TAMBÉ IMPORTA
d'Antonio Portela i José Miguel Nieto codirectors del projecte DePrInEd, són professors titulars d'universitat en el Departament de Didàctica i Organització Escolar (Facultat d'Educació) de la Universitat de Múrcia.

L'article és un resum del seu projecte:: "Desarrollo profesional Intergeneracional en educación: implicaciones en la iniciación profesional del profesorado (DePrInEd)" en que RELLA hi participa activament,

Veure l'article aquí

Si voleu participar del Projecte, més informació aquí
BLOG DE RELLA
Article de Quim Lázaro, en nom de la Junta de RELLA amb el títol de: "Tard o d'hora tots ens jubilem"

On es presenta la nostra Associació als lectors del Diari de l'Educació, donat que aquest any no s'han fet els actes d'homenatge als docents jubilats on hi participàvem, donant a conèixer la nostra entitat als docents que es jubilaven

Veure l'article aquí
BLOG DE RELLA
Article de la nostra companya Adelina Escandell Grases membre del Grup d'Educació de RELLA amb el títol de: "Hi ha molt de fet i tot és possible"
On reflexiona sabre la responsabilitat dels docents en promoure valors democràtics.

Veure l'article aquí

BLOG DE RELLA
Article del Carme Tolosana sobre "L'ESCOLA LAICA" que ens ajudarà a entendre la trobada que farà amb nosaltres a la quarta trobada del cicle EL TEMS VIRTUAL A RELLA sobre aquest tema.

Veure l'article aquí