Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
GRUP ANGLÈS
GRUP ANGLÈS
L'últim dia de classe del trimestre hem fet una petita celebració nadalenca i hem despedit a la nostra apreciada professora Anna. El gener seguirem amb una nova professora, la Sarah.
GRUP ANGLÈS
Maig 2022
La setmana passada van tenir uns convidats molts especials al grup de conversa d' anglès. La professora Anna Blackmore, va convidar el seu pare, professor jubilat de Física, a compartir amb nosaltres la classe . Vam parlar de diferents temes: Gal.les i la llengua gal·lesa, el seu sistema educatiu i les conseqüències del Brexit . A l' acabar la classe vam pujar al terrat de l'edifici de Rosa Sensat, des d' on es gaudeix d'una vista privilegiada de la ciutat. L'experiència va ser tot un èxit.
GRUP ANGLÈS
El Grup de conversa d'Anglès del curs 2022/23 dels dilluns té totes les places cobertes
GRUP ANGLÈS
Aquest grup està adreçat a tots aquells socis/es de Rella que tenen un nivell intermedi B1 o B2 i volen millorar o mantenir el seu nivell d'anglès El grup es reuneix cada dilluns de 11 a 12.30 a una aula de Rosa Sensat a l'Avinguda Drassanes 3. Les classes les imparteix la professora nativa Anne Blackmore. Es treballen diferents tipus de text: tant orals com escrits sobre temes d'actualitat. El nombre màxim d'alumnes és de 12. Actualment el grup està ple. Les classes comencen el 3 d'octubre.