Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
GRUP PASSEJADES
GRUP PASSEJADES
DARRERA PASSEJADA DEL CURS.
GRUP PASSEJADES
UNA PASSEJADA AMB 30 PERSONES.
GRUP PASSEJADES
ESVAIR EL DUBTE DEL PONT DE MÜHLBERG

GRUP PASSEJADES
En aquest cas us convidem a veure les indicacions de cada punt d'interès mitjançant el següent enllaç.
GRUP PASSEJADES
'2a caminada dijous 10 d'octubre
GRUP PASSEJADES
RELLOTGES DE SOL DE 9 BARRIS
GRUP PASSEJADES
Ens trobem a la Pl. Joaquim Folguera al costat de l'estació del Putxet.
Tots puntuals com sempre i amb cares molt alegres per la retrobada.
GRUP PASSEJADES
DE VALLVIDERA SUPERIOR VOREJANT EL TIBIDABO
12 de maig del 2022


Un dia fantàstic!!!
GRUP PASSEJADES
Avui ens hem trobat a les 10 del matí a la parada Vallvidrera Superior del funicular.
GRUP PASSEJADES
És el meu primer dia de passejades amb el grup de Rella, un retrobament amb persones conegudes i d'altres que veig per primera vegada.
GRUP PASSEJADES
Doncs sí, hem tornat a passejar!!

Hem tornat a passejar juntes i junts, presencialment i sense cap límit en el nombre de persones que hi volien assistir! Semblava impossible! Havíem vist aquest moment tan allunyat ... com si no pogués arribar mai!

Però el temps passa i ho recol·loca tot!
GRUP PASSEJADES
El dissabte 5 de desembre un grup d'amigues i amics d'Arbúcies ens vam trobar a les 10.00h del matí per fer una sortida circular des de la Font de les Pipes. Teníem un objectiu: visitar cases de pagès, algunes habitades altres abandonades.
GRUP PASSEJADES
Hem anat dos diumenges a Sant Pere Màrtir. Ens agrada molt anar-hi perquè des de dalt hi ha molt bones vistes i et dona una sensació d'alliberament.
GRUP PASSEJADES
Diumenge 15 de novembre vàrem fer la pujada al Castell del Montgrí, 303m d'alçada, una sortida molt maca que no presenta gaire dificultat, encara que tot el camí sigui de pujada.
GRUP PASSEJADES
Aquest dissabte 21 de novembre vàrem fer una passejada tranquil·la i assolellada per uns dels parcs del nostre barri: el Poblenou. El parc que vàrem triar va ser l'anomenat Parc Central, un ampli espai dividit en tres parcel·les grans que es comuniquen entre elles. Aquest parc que va ser dissenyat per Jean Nouvel i inaugurat el 2008, té una superfície de 55.600 metres quadrats i està ubicat entre la Diagonal, el carrer Marroc i el carrer Bach de Roda. Els carrers Espronceda i Cristòbal de Moura travessen el parc.