Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Junta \\\ RELLA
Des de RELLA us volem recomanar aquesta pel·lícula que des de FILMAX ens van presentar en una preestrena .per a membres de la Junta i del Grup d'Educació de RELLA

EL MAESTRO QUE PROMETIÓ EL MAR s'estrena el divendres 10 de novembre als cinemas

Si voleu veure el tràiler mireu aquí

Si voleu veure l'article del Jaume Celaa al Diari de l'Educació sobre la película clikeu aquí

Per saber-ne més aquí

NO US LA PERDEU, US AGRADARÀ MOLT
Comiat de l'Associació per la Montserrat Sala, sòcia primerenca de RELLA.

Veure comiat aquí


JUNTA
La Junta és un grup més?

Sí i no!

Podem dir que és un grup més si tenim en compte que les persones que la integren fan una tasca per a la nostra Associació com pot fer la resta dels grups. És un càrrec al qual qui vulgui pot presentar-se i que demana als seus components que realitzin les feines que cadascú i cadascuna té en funció del càrrec per al qual ha estat elegida o elegit.

Fins aquí, res de diferent! Però en què es diferencia la Junta de la resta de grups?

Una de les diferències és el fet que per pertànyer-hi has de ser escollit en una assemblea per una majoria de sòcies i socis. Cosa que no passa als altres grups: qui vulgui pot crear-ne un i responsabilitzar-se'n, només cal que l'activitat proposada s'adigui amb els nostres Estatuts i Objectius.

L'altra és que les seves activitats com a junta repercuteixen en tota l'Associació i té una sèrie de feines que només pot fer ella. Són les que queden establertes en els Estatuts.

I l'última: el nombre de grups pot variar i haver-ne més o menys i RELLA pot continuar. En canvi, és obligatori que hi hagi Junta. I això comporta que totes les sòcies i socis ens coresponsabilitzem que sempre hi hagi qui s'hi dediqui.

La Junta segueix

La presentació que em proposo fer de l'actual JUNTA té com a precedent i punt d'arrencada la definició que teníem fins ara. Certament, la JUNTA, en un sentit ampli, és un grup de RELLA que té com a objectiu coordinar i gestionar l'activitat de l'ASSOCIACIÓ, així com, representar-la en l'àmbit extern. Està constituïda per un grup de persones de RELLA, com es descriu en la presentació d'abans, que no té la condició de permanent, sinó que de manera periòdica es va actualitzant i renovant. Fins aquí té, doncs, les mateixes característiques generals que qualsevol altre dels grups de RELLA
.
En aquest moment, iniciem un període nou de JUNTA amb la mateixa il·lusió i ànim que hi hem vist fins ara. Els nostres objectius continuen mirant l'ASSOCIACIÓ de manera general, i individualment, qualsevol persona associada quan calgui. Ser a la JUNTA, en certa manera, és estar al servei de qui, com i quan calgui. Sembla com si us acompanyéssim en el manteniment col·lectiu de l'Associació

Les persones que som a la JUNTA tenim un coneixement important de què és RELLA i de qui en formem part. Algunes ja fa dies que hi treballem i hi aportem la nostra manera peculiar de fer. Per això, tot continuant les tasques definides, hi deixem un caire diferenciat i només diferent a altres maneres de fer. En aquest sentit, treballem com un equip i us demano la vostra col·laboració en tot allò que cregueu que cal fer. La gestió és de la JUNTA, però la participació és de l'ASSOCIACIÓ. La constància i el dinamisme dels grups que hi som, són l'objectiu inicial on ens centrem i mirar endavant amb tot el conjunt és el nostre objectiu més general. Hi calen tots els granets de sorra i us hi encoratjo a aportar-los-hi amb l' ànim i la naturalitat que ens defineix. Allò que fem és nostre ! Som grans i en sabem ser; jubilats i amb la saviesa i les maneres que la professió i les inquietuds ens han ensenyat. Hem sembrat, cuidat i ara podem recollir bons fruits i repartir-los.

Finalment, la fotografia que il·lustra aquesta presentació és tan actual i tan identificativa dels temps d'avui, que ja veieu que hi apareixem en una pantalleta, tal com ho veiem tot avui dia. Vivim el temps de la imatge i de la pantalla i així ho reflectim en aquesta foto. Arribat el moment i la possibilitat, la canviarem i ens tornarem a veure i a tractar presencialment. Desitgem que sigui ben aviat!
Contacte: Maria Altisent Escolà . Presidenta
mail: marialtdos@gmail.com