Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Fotografia \\\ RELLA
Aquí teniu el vídeo i la presentació (pdf) de la xerrada "Introducció a la intel·ligència artificial IA" que vàren fer en David Escobosa i la Ia Manté, el dijous 25 de gener del 2024

Veure vídeo aquí

Veure la presentació aquí

COPILOT L'auxiliar d'IA per al dia a dia
Recull de fotografies de la sortida del Grup de Fotografia al Molí Fondo i el Pont medieval de Sant Joan les Fonts.
El salt d'aigua ens ha permès capturar imatges molt boniques i sobretot practicar l'anomenat efecte seda en la caiguda de l'aigua.
Vàrem acabar la sortida a Olot amb un dinar al restaurant la Deu (recomanable)
GRUP FOTOGRAFIA
GRUP DE FOTOGRAFIA

Som un grup de persones que compartim l'interès per la fotografia com a mitjà d'expressió i volem facilitar l'intercanvi de coneixements en els diferents aspectes del món fotogràfic. El grup neix i es consolida després de tres anys d'haver realitzat a RELLA cursos de fotografia per conèixer les possibilitats de les nostres màquines fotogràfiques, els fonaments bàsics, alguns coneixements més avançats de la fotografia i els diferents estils fotogràfics: paisatge, retrat, macro…

Activitats del grup de fotografia

1.- Organització d'activitats formatives relacionades amb la fotografia: gèneres fotogràfics, edició, coneixement de programari, fotografia amb mòbil… que s'informaran periòdicament al web de RELLA.

2.- Gastrofoto: mensualment, realització d'una sortida fotogràfica que serveixi per millorar la pràctica fotogràfica i per compartir coneixements. Es tracta doncs d'una formació entre iguals facilitada pel fet de no ser un grup molt nombrós.
En aquesta activitat hi poden participar les persones que ja han realitzat cursos de formació fotogràfica.
A cada sessió es marquen els continguts a treballar, els reptes a superar, les tècniques a utilitzar i l'equipament necessari .

3.- Informació sobre altres activitats de formació, exposicions fotogràfiques, sales especialitzades que puguin ser d'interès i, si escau, organitzar visites col·lectives.

4.- Publicar periòdicament al web de RELLA fotografies realitzades en aquestes activitats.

Com formar part del grup

Cada curs s'ofereixen a RELLA activitats formatives per aquelles persones que vulguin iniciar-se o millorar el seus coneixements fotogràfics. En la informació publicada a la web de RELLA es dirà com fer la inscripció.

En qualsevol cas, si t'agrada i domines una mica això de la fotografia i hi vols participar, posa't en contacte amb el coordinador i parlem-ne.

Contacte: Cesc Rovira:
mail:frovira1@xtec.cat