Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Coordinació \\\ RELLA
TERCERA TROBADA DEL CICLE EL TEMPS VIRTUAL A RELLA

El Grup de Debats de RELLA ha preparat aquesta trobada per parlar sobre : EL MÓN L'ANY 2021: QUINS TEMES MARCARAN L'AGENDA INTERNACIONAL?
a càrrec de Eduard Soler Lecha investigador sénior, CIDOB - Barcelona Centre for International Affairs i professor associat a la UAB

La trobada serà el dimecres 3 de març a les 10,30h.

Es pot veure pel Canal RELLA Associació de Youtube
Enllaç aquí

DOCUMENT
EL MÓN EL 2021: DEU TEMES QUE MARCARAN L'AGENDA INTERNACIONAL, (CIDOB
) Veure enllaç aquí

Aquest acte forma part del cicle de trobades virtuals EL TEMPS VIRTUAL A RELLA que des de la Junta i el Grup de Coordinació estem preparant durant aquest any 2021.
Aquí teniu dos comentaris sobre la presentació del llibre "ESCRITS EN TEMPS DE CORONAVIRUS"

En Jordi Maduell i l'Albert Solà ens donen la seva visió sobre l'acte que va obrir el CICLE DE TROBADES VIRTUALS "EL TEMPS VIRTUAL A RELLA" que anirem fent periòdicament al llarg d'aquest any.

Veure l'article del Jordi Maduell aquí

Veure l'article de l'Albert Solà aquí
GRUP COORDINACIÓ
Tots els grups es coordinen i exposen quines són les seves activitats.

GRUP de COORDINACIÓ
Aquest grup funciona des del fa poc temps. Té unes característiques particulars i també un funcionament especial. Està constituït, per una part, per les coordinadores i coordinadors dels altres grups i per una altra, per un membre-vocal de la JUNTA de RELLA.
Com a objectiu general, dedica una atenció especial a les activitats de treball dels grups possiblitant-ne l'intercanvi i la informació entre tots ells simultàniament. Es basa, doncs, en el funcionament dels grups i, de manera més àmplia, té com definició establir contacte entre tota l'Associació a través dels mateixos grups, entenent que són els que constitueixen la base de l'Associació.

Ens reunim cada mes i mig, més o menys, al CRP Ciutat Vella, a la Placeta del Pi. Convoca la VOCAL, que és com el pont d'intercanvi i relació entre les grups, és a dir, la mateixa Associació i la JUNTA de RELLA.
Fins ara, com a tema comú, hem tractat de quina manera donar identitat i responsabilitat als coordinadors de cada grup. A més a més, en cada trobada, tots els grups exposen les seves activitats i la manera de dur-les a terme.

Contacte: Maria Altisent
mail: marialtdos@gmail.com