Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
L'Associació VERIFICAT i el PROJECTE SUM, que treballen en el món educatiu i de la gent gran amb temes de verificar les informacions a la xarxa ens ha fet un article al BLOG DE RELLA del DIari de l'Educació, on explica la seva feiba i la col·laboració que han fet amb RELLA.

Veure article aquí
Un nou article al Blog de RELLA al Diari de l'Educació del nostre company Quim Lázaro del Grup d'Educació amb el títol: 'El mestre que va prometre el mar' ens fa pensar el nostre paper de mestre compromès

L'article parla deLa pel·lícula 'El mestre que va prometre el mar' ens explica una història que ens commou i alhora ens fa pensar en el paper dels mestres compromesos dins del món on els ha tocat viure. Ha de ser un model i referent pels mestres actuals i sobretot pels futurs mestres que no coneixen aquesta història.

Veure l'article aquí
BLOG DE RELLA
En aquesta secció trobareu un enllaç amb el BLOG DE RELLA que publica periòdicament EL DIARI DE L'EDUCACIÓ.

A partir de gener de 2018 i amb una periodicitat mensual anirem publicant articles de temes educatius generats pel grup EDUCACIÓ AVUI de l'associació i de totes les aportacions que els socis i sòcies facin arribar al grup d'Educació avui per la seva publicació.

Per poder aportar els vostres articles al BLOG DE RELLA com a socis o sòcies, cal enviar-los a quim436@gmail.comi el grup d'Educació Avui seleccionarà els articles enviats.


Contacte:Quim Lázaro
mail: quim436@gmail.com