Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Us presentem el RECULL DE RESSENYES DE LLIBRES EDUCATIUS PER SANT JORDI que han fet l'Adelina Escandell , en Quim Lázaro i la Marga Vila del GRUP D'EDUCACIÓ DE RELLA


Veure el recull aquí
Actualment, el menjar que sobra als menjadors escolars es llença, només algunes experiències territorials han fet un treball de reaprofitament. Aquí en Quim Lázaro, membre del Grup d'Educació de RELLA ens presenta una proposta assumible per a aconseguir el seu aprofitament global.,

Veure l'article aquí
BLOG DE RELLA
En aquesta secció trobareu un enllaç amb el BLOG DE RELLA que publica periòdicament EL DIARI DE L'EDUCACIÓ.

A partir de gener de 2018 i amb una periodicitat mensual anirem publicant articles de temes educatius generats pel grup EDUCACIÓ AVUI de l'associació i de totes les aportacions que els socis i sòcies facin arribar al grup d'Educació avui per la seva publicació.

Per poder aportar els vostres articles al BLOG DE RELLA com a socis o sòcies, cal enviar-los a quim436@gmail.comi el grup d'Educació Avui seleccionarà els articles enviats.


Contacte:Quim Lázaro
mail: quim436@gmail.com