Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Activitats \\\ RELLA
El comentari de l'Alicia Plana sobre la sortida a Catalunya Ràdio del dimarts30 de maig de 2023, que va organitzar el Grup d'Activitats.

Veure comentari aqui

L'entrevista que va fer La Laura Rosel en el programa El Matí de Catalunya Ràdio a la nostra companya Àngels Arroyo sobre el tema de la comprensió lectora aprofitant que aquell dia RELLA visitava la ràdio,

Veure àudo aquí
El grup d'Activitats ha organitzat una visita a les instal.lacions de CATALUNYA RADIO. Podrem accedir als espais de treball on es realitzen les programacions diàries.
Dia: 30/05/2023
Hora de trobada: 9.45 ÉS MOLT IMPORTANT SER PUNTUAL
Lloc: Avinguda Diagonal 614
Durada aproximada de l'activitat: 2 hores
Preu: Activitat gratuita
Entrades exhaurides. Ja hem enviat la llista amb DNIs a CATALUNYA RADIO.
HEM D'ESTAR A LA PORTA A LES 9.45, DESPRÈS NO ES PODRÀ ENTRAR
GRUP ACTIVITATS
Aquest grup té com a objectiu organitzar activitats culturals, lúdiques i científiques com ara excursions, sortides a museus, exposicions i espectacles, conferències sobre temes d'actualitat i xerrades sobre temes específics.

El grup d'Activitats vol obrir-se a altres àmbits d'actuació que no siguin estrictament cenyits al camp de l'ensenyament. La riquesa i la varietat de coneixements des de disciplines diverses enriqueix la globalitat del nostre pensament i ens fa més creatius i lúcids. No volem entretenir únicament, sinó crear un corrent participatiu i creatiu que ens ajudi a mirar el món des de diferents angles, donant prioritat al contacte humà, a les noves coneixences i amistats que podem fer, el treball en equip amb el nostre grup, les estones de convivència, tertúlia i intercanvi durant les activitats.

També creiem important el fet de compartir les activitats que organitzem amb els altres grups de l'Associació, interrelacionant-les per crear una xarxa més cohesionada entre tots nosaltres i poder intercanviar les experiències.

Ens reunim periòdicament un cop al mes a la seu de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, Avinguda de les Drassanes 3, 3r pis, per analitzar, gestionar i posar en comú idees per finalment organitzar diferents activitats que el grup pensi que poden interessar el nostre col·lectiu.

Contacte: Àngles Arroyo
email: angelsarroyo@icloud.com