Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Activitats \\\ RELLA
Veure el comentari de l'Alicia Plana sobre la sortida a Catalunya Ràdio del dimarts30 de maig de 2023, que va organitzar el Grup d'Activitats.

Veure comentari aqui
El grup d'Activitats ha organitzat una visita a les instal.lacions de CATALUNYA RADIO. Podrem accedir als espais de treball on es realitzen les programacions diàries.
Dia: 30/05/2023
Hora de trobada: 9.45 ÉS MOLT IMPORTANT SER PUNTUAL
Lloc: Avinguda Diagonal 614
Durada aproximada de l'activitat: 2 hores
Preu: Activitat gratuita
Entrades exhaurides. Ja hem enviat la llista amb DNIs a CATALUNYA RADIO.
HEM D'ESTAR A LA PORTA A LES 9.45, DESPRÈS NO ES PODRÀ ENTRAR
GRUP ACTIVITATS
Aquest grup té com a objectiu organitzar activitats culturals, lúdiques i científiques com ara excursions, sortides a museus, exposicions i espectacles, conferències sobre temes d'actualitat i xerrades sobre temes específics.

El grup d'Activitats vol obrir-se a altres àmbits d'actuació que no siguin estrictament cenyits al camp de l'ensenyament. La riquesa i la varietat de coneixements des de disciplines diverses enriqueix la globalitat del nostre pensament i ens fa més creatius i lúcids. No volem entretenir únicament, sinó crear un corrent participatiu i creatiu que ens ajudi a mirar el món des de diferents angles, donant prioritat al contacte humà, a les noves coneixences i amistats que podem fer, el treball en equip amb el nostre grup, les estones de convivència, tertúlia i intercanvi durant les activitats.

També creiem important el fet de compartir les activitats que organitzem amb els altres grups de l'Associació, interrelacionant-les per crear una xarxa més cohesionada entre tots nosaltres i poder intercanviar les experiències.

Ens reunim periòdicament un cop al mes a la seu de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, Avinguda de les Drassanes 3, 3r pis, per analitzar, gestionar i posar en comú idees per finalment organitzar diferents activitats que el grup pensi que poden interessar el nostre col·lectiu.

Contacte: Àngles Arroyo
email: angelsarroyo@icloud.com