Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Activitats \\\ RELLA
DIMECRES 14 DE FEBRER
Hora de trobada. 10.15
Lloc de trobada: Masia Freixa, Plaça de Josep Freixa i Argemí 11, Terrassa
Farem 2 visites guiades amb el mateix guia, la primera a la Masia Freixa i la segona a la casa Alegre de Sagrera, per anar de l'una a l'altre caminarem uns 10 minuts passant per diferents edificis modernistes de la ciutat.
PREU:
- Socis: 4 euros
- Acompanyants: 5 euros
IMPORTANT: PORTAR 2 EUROS EN EFECTIU PER PAGAR LA ENTRADA A LA CASA ALEGRE DE SAGRERA (tant socis com acompanyants)

Més informació aquí

GRUP ACTIVITATS
Aquest grup té com a objectiu organitzar activitats culturals, lúdiques i científiques com ara excursions, sortides a museus, exposicions i espectacles, conferències sobre temes d'actualitat i xerrades sobre temes específics.

El grup d'Activitats vol obrir-se a altres àmbits d'actuació que no siguin estrictament cenyits al camp de l'ensenyament. La riquesa i la varietat de coneixements des de disciplines diverses enriqueix la globalitat del nostre pensament i ens fa més creatius i lúcids. No volem entretenir únicament, sinó crear un corrent participatiu i creatiu que ens ajudi a mirar el món des de diferents angles, donant prioritat al contacte humà, a les noves coneixences i amistats que podem fer, el treball en equip amb el nostre grup, les estones de convivència, tertúlia i intercanvi durant les activitats.

També creiem important el fet de compartir les activitats que organitzem amb els altres grups de l'Associació, interrelacionant-les per crear una xarxa més cohesionada entre tots nosaltres i poder intercanviar les experiències.

Ens reunim periòdicament un cop al mes a la seu de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, Avinguda de les Drassanes 3, 3r pis, per analitzar, gestionar i posar en comú idees per finalment organitzar diferents activitats que el grup pensi que poden interessar el nostre col·lectiu.

Contacte: Àngles Arroyo
email: angelsarroyo@icloud.com