Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Anglès \\\ RELLA
Aquest grup està adreçat a tots aquells socis/es de Rella que tenen un nivell intermedi B1 o B2 i volen millorar o mantenir el seu nivell d'anglès El grup es reuneix cada dilluns de 11 a 12.30 a una aula de Rosa Sensat a l'Avinguda Drassanes 3. Les classes les imparteix la professora nativa Sarah Presant Collins. Es treballen diferents tipus de text, tant orals com escrits sobre temes d'actualitat. El nombre màxim d'alumnes és de 12. Actualment el grup està ple. Les classes comencen el 9 d'octubre.El Grup de conversa d'Anglès del curs 2023/24 dels dilluns té totes les places cobertes
GRUP ANGLÈS
GRUP DE CONVERSA D'ANGLÈS 2023/24
DILLUNS MATÍAquest grup està adreçat a tots aquells socis/es de Rella que tenen un nivell intermedi B1 o B2 i volen millorar o mantenir el seu nivell d'anglès El grup es reuneix cada dilluns de 11 a 12.30 a una aula de Rosa Sensat a l'Avinguda Drassanes 3. Les classes les imparteix la professora nativa Sarah Presant Collins. Es treballen diferents tipus de text, tant orals com escrits sobre temes d'actualitat.
El preu de l'activitat és aproximadament de 150€ anuals, per un total de 45 hores lectives. El nombre màxim d'alumnes és de 12. Actualment el grup està ple. Les classes comencen el 9 d'octubre.
La coordinadora del grup és la sòcia Antonia Jacas

Contacte: ajacas@xtec.cat