Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Debats \\\ RELLA
Us presentem unes noves trobades organitzades pel Grup de Debats, conduït per Lluis de la Fuente, sota el tema:

"Història del pensament humà: de la intuïció a la ciència"

Es farà cada tercer dijous de mes.de 10 a 11,30-12h del matí a Rosa Sensat..

Primer dia del curs: dijous 19 d'octubre a les 10h
No cal inscripció prèvia, els interessats es trobaran a Rosa Sensat

Per més informació aquí
Us presentem unes trobades coordinades des del Grup de Debats i conduït per Lluis de la Fuente, sota el tema "Història del pensament humà: de la intuïció a la ciència"

És obert a tothom qui hi vulgui participar. Es farà a partir d'octubre cada tercer dijous de mes de 10 a 11,30-12h del matí a Rosa Sensat.

Al setembre us donarem més informació,
Els que estigueu interessats reserveu-vos el tercer dijous de cada mes del proper curs.

Més informació aquí
GRUP DEBATS
El grup Debats va néixer amb l'objectiu de ser un fòrum per tractar temes que poguessin ser d'interès general, amb temàtiques diverses, tant d'actualitat en general, com del món social, cultural i científic És un grup de debat i opinió sobre temes que els seus membres proposen. Un cop escollit el tema i per mitjà de lectures d'articles i llibres... ens documentem compartint contingut i opinions sobre el mateix.

Procurem penjar al web el que s'ha parlat i informar dels propers temes.També fem xerrades i seminaris sobre temes d'actualitat o fruit dels nostres debats.

Ens trobem un dilluns al matí de cada mes als CRP d'Horta -Guinardó o al de Ciutat Vella. Les xerrades i seminaris els fem al CRP de Ciutat Vella

Coordinadora: Ma. Victòria Maduell
mail:mvmaduell@gmail.com