Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Club de Lectura \\\ RELLA
Roser Colomer, membre de RELLA, ja coneguda entre nosaltres per altres xerrades sobre dones escriptores, ens parlarà aquesta vegada de la Teresa Pàmies

A càrrec de Roser Colomer
Dimecres, 6 de març a les 10:30h
LLoc: Sala d'actes de Rosa Sensat


Més informació aquí
GRUP CLUB DE LECTURA
El Grup que denominem "Club de Lectura" es va crear com a resposta als suggeriments d'unes sòcies el curs 2013/14. La idea no era del tot original, perquè existeixen Clubs de Lectura en les Biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona i en d'altres entitats, però va ser una bona manera de dinamitzar l'Associació i alhora de potenciar el coneixement entre els associats.

Així doncs, aquest és el 10é curs que compartim la lectura d'obres de narrativa i ho fem Rosa Sensat, Av. Drassanes, 3, 2n pis, els dilluns, cada 4/5 setmanes aproximadament. Acordem el calendari al final de cada curs per tal que tothom tingui el dia reservat. L'horari de les sessions és de 17.30 a 19 hores.

Enguany el Club de Lectura està constituït per 13 persones. Una bona part hi participen des del seu origen i d'altres s'han incorporat posteriorment. Cada curs hi ha algun moviment, però poc, és un grup força estable. No cal dir que sempre estarà obert a aquelles persones que hi tinguin interès.

Durant aquests anys hem llegit obres de gènere i temàtica diverses i d'autors també diversos en quant a procedència i època. Intentem barrejar autors actuals amb obres més clàssiques. Les lectures les triem a partir dels suggeriments o interès de cadascú; tanmateix des del 2n curs hem comptat amb la col·laboració d'un assessor que participa i condueix 3 sessions, en les quals hem llegit i treballem 3 llibres, escollits pel grup entre el llistat d'obres proposades per ell.
Des del 18/19 l'assessor és el llibreter, escriptor i editor Arnau Cònsul. (*)
En la resta de sessions el grup no treballa amb un guió fixe, es van fent comentaris, opinions, contraopinions, el temps sempre se'ns fa curt perquè tothom hi participa activament.
Després de cada sessió es fa un resum de la reunió comentant l'obra i recollint les aportacions dels assistents, que es publica en aquesta web..


Angelina Estany
mail: angistany@coac.net


*(El cost de l'assessor és assumit pels membres del Club de Lectura. La quota es revisa cada any en funció dels nombre d'assistents. El fet que el pagament no el faci l'Associació respon a l'acord establert en Assemblea de socis en el sentit que el cost econòmic de les activitats que organitzen els Grups i que no són obertes a totes les persones associades és assumit pel Grup que organitza l'activitat.)