Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Voluntariat \\\ RELLA
NOU -Projecte Ta-Axira Espai d'inclusió i formació Casc Antic
Busquem voluntaris i voluntàries per poder començar el curs.

Programa Lecxit de comprensió lectora per a infants. 

Casal Font d'en Fargues Projecte CAP INFANT ENRERE

Omnium. Voluntariat per la llengua a Ciutat Vella

AEIRaval

Projecte de mediació lectora

Projecte Aprenem compartint

Projecte Apel·les - Acompanyament Per l'Èxit de la Lectura i l'Escriptura
Després de l'aturada forçada tornen a endegar el Projecte Apel.les.
GRUP VOLUNTARIAT
Objectius
El grup de voluntariat té com a principal objectiu donar a conèixer i fer de pont entre les entitats socials que ens demanen col·laboració, sobretot en l'àmbit educatiu, però no només, i els nostres socis i sòcies.
Procurem que les entitats que ens demanen ajut concretin al màxim quin tipus de col·laboració volen; dies, horaris, tipus de voluntariat, durada.
Com a RELLA tenim un codi ètic de participació, que l´adjuntem. La nostra tasca no pot suplir, ni substituir feines i llocs de treball que han de cobrir les diferents administracions públiques.

Àmbits
Tot i que majoritàriament l´àmbit del nostre voluntariat és l´educatiu, tenim constància que tenim socis i sòcies que participen en altres àmbits com el cultural, la cura de la gent gran... Continuarem vetllant perquè així sigui sempre que sigui possible.

El grup de voluntariat i els seus membres
En pot formar part qualsevol soci o sòcia que faci tasques de voluntariat, en vulgui fer o no, però li interessi el tema. Si ja està fent voluntariat, tant si està en el grup com si no, seria recomanable que ens ho faci saber, on l´està fent, que està fent i amb quina periodicitat
Fem reunions espaiades en el temps i en funció de les necessitats del grup. El grup està coordinat per una persona.

Contacte:Encarna Alemany Mollà
mail: enalemany@gmail.com


Per veure les noves propostes de voluntariat aneu a "NOVES PROPOSTES DE VOLUNTARIAT" en la secció "QUÈ FEM" de la nostra web