Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Voluntariat \\\ RELLA
Classes de reforç d'idiomes a persones migrades, Associació Sociocultural La Formiga.

Projecte CAP INFANT ENRERE a la Font d'en Fargues i al Carmel

Projecte comunitari APROPEM-NOS al Poble Nou, que entre altres coses fa projectes d'acollida de persones nouvingudes

FUNDACIÓ GERMINA Treballa amb infants i adolescents a Santa Coloma de Gramanet i Badalona

CFA Can Serra.Escola d'adults de l'Hospitalet del Llobregat
Som Verificat, una associació sense ànim de lucre que lluita contra la desinformació i la manipulació mediàtica, i busquem voluntaris per al Projecte SUM.

El Projecte SUM té com a objectiu dissenyar eines per a adults, gent gran i el seu entorn, perquè recuperin la confiança davant l'excés d'informació, sobretot en l'àmbit digital. És un projecte Europeu que parteix de l'educació entre iguals per formar a adults i gent gran

Més informació del PROJECTE aquí.

Presentació en pdf del PROJECTE SUM aquí
GRUP VOLUNTARIAT
Objectius
El grup de voluntariat té com a principal objectiu donar a conèixer i fer de pont entre les entitats socials que ens demanen col·laboració, sobretot en l'àmbit educatiu, però no només, i els nostres socis i sòcies.
Procurem que les entitats que ens demanen ajut concretin al màxim quin tipus de col·laboració volen; dies, horaris, tipus de voluntariat, durada.
Com a RELLA tenim un codi ètic de participació, que l´adjuntem. La nostra tasca no pot suplir, ni substituir feines i llocs de treball que han de cobrir les diferents administracions públiques.

Àmbits
Tot i que majoritàriament l´àmbit del nostre voluntariat és l´educatiu, tenim constància que tenim socis i sòcies que participen en altres àmbits com el cultural, la cura de la gent gran... Continuarem vetllant perquè així sigui sempre que sigui possible.

El grup de voluntariat i els seus membres
En pot formar part qualsevol soci o sòcia que faci tasques de voluntariat, en vulgui fer o no, però li interessi el tema. Si ja està fent voluntariat, tant si està en el grup com si no, seria recomanable que ens ho faci saber, on l´està fent, que està fent i amb quina periodicitat
Fem reunions espaiades en el temps i en funció de les necessitats del grup. El grup està coordinat per una persona.

Contacte:Encarna Alemany Mollà
mail: enalemany@gmail.com


Per veure les noves propostes de voluntariat aneu a "NOVES PROPOSTES DE VOLUNTARIAT" en la secció "QUÈ FEM" de la nostra web