Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
PROJECTE INTERGENERACIONAL ENTRE DOCENTS \\\ RELLA
GRUP EDUCACIÓ AVUI
PROJECTE INTERGENERACIONAL ENTRE DOCENTS
UNIVERSITAT DE MÚRCIA I DE LA LAGUNA

Us presentem un Projecte que ens ha arribat des de la Universitat de Múrcia.
"DESARROLLO INTERGENERACIONAL EN EDUCACIÓN: IMPLICACIÓN PROFESIONAL DEL PROFESORADO "[DePrinEd]
de col·laboració entre docents novells, experimentats i jubilats.

El Grup d'Educació de RELLA hi col.labora com a grup de treball i us oferim la possibilitat de col·laborar INDIVIDUALMENT o dins el GRUP D'EDUCACIÓ DE RELLA.

Si esteu interessants en participar ens ho feu saber enviant un correu a RELLA: rellabcn@gmail.com i us enviarem l'enllaç per participar-hi.

Més INFORMACIÓ aquí

BREU RESUM DEL PROJECTE aquí

Esperem rebrre els vostres correus de col·laboració.

PROJECTE INTERGENERACIONAL ENTRE DOCENTS. UNIVERSITAT DE MÚRCIA I LA UNIVERSIDAT DE LA LAGUNA

Ens ha arribat a RELLA la possibilitat de col·laborar en el projecte: "Desarrollo Intergeneracional en educación: implicación profesional del profesorado (DePrlnEd)" que es fa des de la Universitat de Múrcia i la Universitat de La Laguna, amb la col·laboració d'investigadors d'altres universitats.

Des del Grup d'Educació hem decidit col·laborar en el projecte i dedicar un temps a treballar aquest tema que ja havíem tocat anteriorment i que creiem que és important des del punt de vista dels docents jubilats. Sobretot buscant la manera de que el nostre saber i experiència no es perdi sobtadament amb la jubilació i prèvia a ella i durant els primers anys, poder tutoritzar i ajudar al mestres novells que s'incorporen als centres educatius.

En aquest projecte si pot participar a dos nivells: individualment i com col·laborador per aquest tema, al Grup d'Educació de RELLA.
· INDIVIDUALMENT: en una primera fase, podeu participar individualment (donant el vostre consentiment informat i omplir la fitxa de dades personals), (omplint un full de consentiment) i fent una sessió en un grup de discussió entre 6 docents jubilats, experimentats i/o novells que participen en el projecte i, a continuació fer una entrevista individual amb els responsables del projecte.

· GRUP D'EDUCACIÓ DE RELLA: Participar en el Grup d'Educació de RELLA amb l'objectiu d'elaborar una proposta per enfocar el tema de la col·laboració entre docents experimentats, jubilats i novells i presentar-lo al Dep d'Educació i a la Comunitat Educativa.

Si esteu interessats en participar-hi en ho feu saber enviant un correu a RELLA (rellabcn@gmail.com) i us enviarem l'enllaç des de el que accedir al consentiment informat i la fitxa de dades personals. També ens podeu dir si voleu formar part del debat d'aquest tema del Grup d'Educació i finalment també us ajudarem en els dubtes que tingueu sobre el projecte.

Des de la Junta, i des del Grup d'Educació us demanem la vostra participació, ja que creiem que és un tema important dins de l'associació. Tenim pendent des de fa temps com crear aquesta relació entre docents jubilats, docents experimentats i els docents novells que s'incorporen al sistema.

Us adjuntem una breu informació del Projecte.

Esperem rebre els vostres correus de col·laboració

JUNTA I GRUP D'EDUCACIÓ


16ABR
9:30H
VISITA A CASA VILAJOANA I CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE COLLSEROLA
18ABR
10:00H
HISTÒRIA DEL PENSAMENT HUMÀ: DE LA INTUÏCIÓ A LA CIÈNCIA.
22ABR
11:00H
XERRADA EDUCAR LES EMOCIONS: REPTES PEL BENESTAR SOCIAL I EMOCIONAL.
24ABR
10:30H
NOU GRUP INFORMÀTICA