Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
COMENTARI  A  L'ASSEMBLEA DE RELLA 23 \\\ RELLA
+ FOTOS
COMENTARI  A  L'ASSEMBLEA DE RELLA 23 \\\ RELLA
COMENTARI  A  L'ASSEMBLEA DE RELLA 23 \\\ RELLA
COMENTARI  A  L'ASSEMBLEA DE RELLA 23 \\\ RELLA
JUNTA
COMENTARI A L'ASSEMBLEA DE RELLA 23
Comentari i fotografies del nostre company Josep Maria Pérez de l'Assemblea anual de RELLA que va tenir lloc el dimecres 27 de setembre a la Sala d'actes de Rosa Sensat,

Veure comentari aquí
Veure fotografies aquí


ASSEMBLEA ANUAL DE RELLA


El dimecres 27 de setembre, a la Sala d'Actes de Rosa Sensat, es va celebrar l' assemblea anual de Rella. Hi va haver una assistència notable (ja sabem que, a aquests actes, la mandra fa que no hi hagi una gran assistència de socis quan l'associació funciona bé i la gent confia en la direcció).

La Junta va explicar tot el que s'ha fet a Rella des de fa un any, informació que hem rebut per correu (Memòria Rella 2022-2023) i tot seguit la presidenta va fer un resum de les previsions per al curs que comencem (Pla de Treball 2023-2024).

La Maria va fer una valoració de l'estat actual de Rella i va parlar de l'envelliment de l'associació. Rella fa anys des de la seva fundació i les persones associades també en fan. Cal treballar per aportar saba nova, atreure a noves jubilades i jubilats a afiliar-se a Rella. I a renovar la Junta Directiva. Fa temps que la presidència y vicepresidència demanen el relleu.

Finalment, hi haurà resposta a aquesta demanda. La nostra companya Adelina Escandell, del Grup d'Educació, s'incorpora aquest curs a la Junta, com a vocal, disposada a agafar la presidència el proper curs.
D'altra banda, el Manel Monleón i la Rat Garí s'acomiaden de la Junta, on han treballat colze a colze a la tresoreria. La seva feina serà assumida pel Lluís de la Fuente. I també deixa la Junta en Cinto Badot, que feia de secretari i ara serà secretària la Pilar Alcón.

I amb el desig d'un bon curs, i "molta feina" als grups, es va acabar l'assemblea anual.

Josep M PÉREZ

Vocal de la Junta de RELLA