Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
PEL·LÍCULA EL MAESTRO QUE PROMETIÓ EL MAR [a partir del 10/11/23] \\\ RELLA
JUNTA
PEL·LÍCULA "EL MAESTRO QUE PROMETIÓ EL MAR" [A PARTIR DEL 10/11/23]
Des de RELLA us volem recomanar aquesta pel·lícula que des de FILMAX ens van presentar en una preestrena .per a membres de la Junta i del Grup d'Educació de RELLA

EL MAESTRO QUE PROMETIÓ EL MAR s'estrena el divendres 10 de novembre als cinemas

Si voleu veure el tràiler mireu aquí

Si voleu veure l'article del Jaume Celaa al Diari de l'Educació sobre la película clikeu aquí

Per saber-ne més aquí

NO US LA PERDEU, US AGRADARÀ MOLT

"El Mestre que va prometre el mar", una pel·lícula que s'estrenarà el proper divendres 10 de novembre i que ha dirigit Patricia Font i que està interpretada, en els seus papers més importants, per Enric Auquer, Laia Costa i Luisa Gavasa.

El mestre és Antoni Benaiges, nascut a Mont-Roig i que el destinen a un poblet proper a Burgos. Allí es convertirà en un mestre molt diferent del que s'esperen en aquesta petita població, sobretot molt diferent al mestre anterior que no és altre que el capellà del poble, un dels representants de l'església més retrògrada.

Benaiges fa servir mètodes d'ensenyament totalment novedosos, seguidor de Freinet i un home amb fortes conviccions republicanes que el portaran a morir d'un tret al clatell després de patir tortures que la pel·lícula ens estalvia.

Del mestre Antoni Benaiges es va fer una exposició un llibre i una obra de treatre