Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
GRUP EDUCACIÓ AVUI
GRUP EDUCACIÓ AVUI
El Grup d'Educació de RELLA us presenta una xerrada sobre EDUCACIÓ EMOCIONAL a càrrec de Èlia López Cassà: mestra, psicopedagoga y doctora en Ciencias de la Educación por la Universidad de Barcelona.
En aquesta trobada ens introduirà en els aspectes emocionals de l'educació i les relacions personals i socials.

Acte obert a tothom

DIA: dilluns 22 d'abril
HORA: 11h
LLOC:.Rosa Sensat

Més informació aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
El Grup d'Educació de RELLA, té el BLOG DE RELLA al Diari de l'Educació i col·labora també tres cops a l'any amb L'EDUCATECA:, recull de ressenyes de llibres educatius per Sant Jordi, a l'inici de l'estiu i per Nadal.

Volem compartir amb vosaltres el VÍDEO DEL 10è ANIVERSARI i animar-vos que el seguiu i us feu subscriptors, per assegurar un periodisme lliure i crític en el món educatiu que tant necessitem.

Veure VIDEO aquí
Enllaç al DIARI DE L'EDUCACIÓ aquí
Enllaç del BLOG DE RELLA aquí
Enllaç a l'EDUCATECA aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
Vídeo i Comentari de Ferran Aquilina i Vinyals del Grup d'Educaciço de RELLA, sobre la xerrada L'EDUCACIÓ INCLUSIVA A CATALUNYA impartida per Rafael Ribó i Massó, exsíndic de Greuges,, organitzada pel Grup d'Educació de RELLA .
Veure vídeo aquí

Veure comentari aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
Presentació del llibre LES SESSIONS DE PEDAGOGIA (1963 - 1967) en el camí de la renovació pedagògica. Homenatge a Joaquim Farré i Purroy. escrit per Joan Solé i Mata.

Dimarts 5 de març a les 18:30h
Sala d'Actes de Rosa Sensat.
Intervindran: Sara Blasi, Jordi Maduell, Joan Soler i Pilar Beneja

Formulari d'inscripció aqui
GRUP EDUCACIÓ AVUI
. Article de portada del Diari de l'Educació sobre la xerrada de L'EDUCACIÓ A PORTUGAL organitzada pel Grup d'Educació
. Vídeo de la xerrada

Veure article aquí

Veure vídeo aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
Xerrada organitzada pel Grup d'Educació de RELLA,.amb Rafel Ribó, ex Síndic de Greuges autor de l'Informe sobre l'Educació Inclusiva a Calalunya 2021.

DIA: dimarts 13 de febrer
HORA: 18h.:
LLOC:: Rosa Sensat

Acte obert a tothom. Us hi esperem
GRUP EDUCACIÓ AVUI
Aquí teniu el vídeo i el comentari fet per la Lourdes Molina del grup d'Educació de RELLA, sobre la xerrada col·loqui sobre l'Educació a Portugal que es va fer a Rosa Sensat el dilluns 8 de gener.
Hi van participar: Àgata Fàbregas i Mireia Rom, periodistes especialistes en temes educatius dels informatius de TV3 i Núria Larroya, presidenta de la FMRPC.

. Veure el vídeo aquí
. Veure el comentari aquí
. Articles i informacions sobre l'Educació a Portugal aqui
GRUP EDUCACIÓ AVUI
ESTÀ DE MODA L'EDUCACIÓ A PORTUGAL.

Veient que el tema està a primera línia de l'actualitat educativa, hem pensat en fer una trobada amb especialistes que han visitat Portugal i han parlat amb: mestres, educadors, famílies, alumes i administració educativa: Ministeri i Ajuntaments per fer una anàlìsi de la situació educativa actual.

Dilluns 8 de gener a les 11 del matí a Rosa Sensat farem una trobada-col·loqui amb:

Àgata Fàbregas i Mireia Rom, periodistes de TV3 , especialistes en temes educatius de l'àrea d'informatius,
Núria Larroya, presidenta de la FMRPC
Presenta i modera l'acte Quim Lázaro del Grup d'Educació de RELLA

Podeu veure els reportatges de TV3 sobre l'Educació a Portugal aquí

Acte obert a tothom Us hi esperem
GRUP EDUCACIÓ AVUI
Aquí teniu 16 ressenyes de llibres educatius fetes per Adelina Escandell, Ferran Aquilina, Marga Vila i Quim Lázaro del Grup d'Educació de RELLA per aquestes fetes de Nadal

Esperem que us siguin útils.

Veure les ressenyes aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
Aquí teniu el comentari de la Pepa Collazos del Grup d'Educació de RELLA sobre la xerrada del Jordi Grau sobre L'ESCOLA MUNICIPAL DE SEGONES OPORTUNITATS de Barcelona que es va fera Rosa Sensat el passat dilluns 6 de novembre de 2023.

Veure comentari aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
El Grup d'Educació comença a treballar aquest tema i hem previst fer una xerrada OBERTA A TOTHOM sobre com funciona aquesta escola de Barcelona. En Jordi Grau,tècnic de l'Ajuntament i coordinador d'aquestes escoles ens farà una explicació sobre el seu origen, evolució i futur

DIA: dilluns 6 de novembre de 2023
HORA: 11h.
LLOC: Rosa Sensat

US HI ESPEREM

Per mes informació:
article Diari de l'Educació
web de l'escola de segones oportunitats
Què he après a l'escola de segones oportunitats
GRUP EDUCACIÓ AVUI
Us adjuntem el comentari de la nostra companya Adelina Escandell del Grup d'Educació de RELLA sobre la xerrada de l'Antonio Portela, director del projecte i professor de la universitat de Múrcia, sobre el treball "DESARROLLO PROFESIONAL INTERGENERACIONAL EN EDUCACIÓN" [UNIVERSITAT DE MÚRCIA] que es va fer el dilluns 16 d'octubre a Rosa Sensat.

Veure el comentari aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
El dilluns 16 d'octubre farem la presentació dels RESULTATS DEL PROJECTE "DESARROLLO PROFESIONAL INTERGENERACIONAL EN EDUCACIÓN" dirigit i coordinat per la UNIVERSITAT DE MÚRCIA conjuntament amb altres dues universitats i la col·laboració de diferents docents novells, sèniors i jubilats de tot l'Estat Espanyol.

L'Antonio Portela Pruaño, director del Projecte vindrà RELLA per explicar-nos el procés i les conclusions finals del Projecte.

DIA: dilluns 16 d'octubre
HORA: 10,30h
LLOC: Sala d'Actes de Rosa Sensat


Acte obert a tothom !. Us esperem!
GRUP EDUCACIÓ AVUI
Comentari de Jordi Riera sobre la xerrada L'ESCOLA INCLUSIVA feta per la Teresa Huguet el dilluns 13 de febrer organitzada pel Grup d'Educació de RELLA i oberta a tothom.

Veure el comentari aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
El Grup d'Educació de RELLA estem treballant el tema de L'ESCOLA INCLUSIVA, i veient que és un tema d'actualitat i que genera molts problemes de portar a la pràctica el Decret d'Escola Inclusiva a la realitat dels centres educatius, fem una Trobada oberta a tothom per parlar-ne i fer-ne un debat obert.

La Xerrada la farà Teresa Huguet, Comelles, sota el títol:
" LA INNOVACIÓ SENSE INCLUSIÓ ESTÀ BUIDA DE QUALITAT HUMANA"

DIA: dilluns 13 de febrer
HORA:: a les 10,30h
LLOC: Rosa Sensat

Us hi esperem

Veure més informació aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
Aquí teniu 14 ressenyes de llibres educatius fetes per Adelina Escandell, Marga Vila i Quim Lázaro del Grup d'Educació de RELLA per aquestes fetes.
Esperem que us siguin útils.

Veure les ressenyes aquí
16ABR
9:30H
VISITA A CASA VILAJOANA I CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE COLLSEROLA
18ABR
10:00H
HISTÒRIA DEL PENSAMENT HUMÀ: DE LA INTUÏCIÓ A LA CIÈNCIA.
22ABR
11:00H
XERRADA EDUCAR LES EMOCIONS: REPTES PEL BENESTAR SOCIAL I EMOCIONAL.
24ABR
10:30H
NOU GRUP INFORMÀTICA