Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Educació Avui \\\ RELLA
El dilluns 16 d'octubre farem la presentació dels RESULTATS DEL PROJECTE "DESARROLLO PROFESIONAL INTERGENERACIONAL EN EDUCACIÓN" dirigit i coordinat per la UNIVERSITAT DE MÚRCIA conjuntament amb altres dues universitats i la col·laboració de diferents docents novells, sèniors i jubilats de tot l'Estat Espanyol.

L'Antonio Portela Pruaño, director del Projecte vindrà RELLA per explicar-nos el procés i les conclusions finals del Projecte.

DIA: dilluns 16 d'octubre
HORA: 10,30h
LLOC: Sala d'Actes de Rosa Sensat


Acte obert a tothom !. Us esperem!
Comentari de Jordi Riera sobre la xerrada L'ESCOLA INCLUSIVA feta per la Teresa Huguet el dilluns 13 de febrer organitzada pel Grup d'Educació de RELLA i oberta a tothom.

Veure el comentari aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
El grup Educació Avui és un grup que va sorgir d'una demanda que ens van fer des de les Universitats per treballar en el projecte Millora de la Formació Inicial dels Mestres (MIF).

Un cop acabada la nostra participació en aquest projecte, ens va venir molt de gust continuar trobant-nos per xerrar del que ha format part de la nostra vida i que ens agrada, és a dir: l'Educació.

En aquest moment som dotze persones, que hem treballat en diferents cicles dins l'educació. Ens trobem més o menys, segons el treball, un dilluns al mes al CRP de Ciutat Vella de 10 a 12 del matí, Les nostres trobades estan anunciades al calendari d'activitats de Rella i estan obertes a tothom qui vulgui formar part del grup.

El que hem fet fins ara, és participar en el treball de proposta per la Millora de la Formació inicial, Vàrem fer un debat profund del projecte Escola Nova 21 i vàrem explicitar les nostres conclusions en un document que les recull. També vàrem organitzar una taula rodona sobre el tema oberta a tothom. Hem participat en el debat "Ara és demà" fent arribar les nostres propostes. Participem, de forma activa, en les jornades de Debat en defensa de l'escola publica, col·laborem amb els MRP. Vàrem estat treballant el tema sobre educació de gènere i en varem presentar les conclusions en un debat obert, he treballat sobre le s diferents maneres que tenim actualment per atendre l'educació 0-3 anys amb unes conclusions que han estat publicades al Diari de l'educació, Col·laborem amb un article cada mes al blog del Diari d'educació i aquest curs ens hem plantejat treballar sobre la inclusió.

Si és que hi esteu interessats us convidem a participar-hi posant-vos en contacte amb la coordinadora del grup mitjançant un correu.

Marga Vila Coordinadora del grup

Contacte: Jordi Riera
mail:jrieraenrich@gmail.com