Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Educació Avui \\\ RELLA
El Grup d'Educació de RELLA us presenta una xerrada sobre EDUCACIÓ EMOCIONAL a càrrec de Èlia López Cassà: mestra, psicopedagoga y doctora en Ciencias de la Educación por la Universidad de Barcelona.
En aquesta trobada ens introduirà en els aspectes emocionals de l'educació i les relacions personals i socials.

Acte obert a tothom

DIA: dilluns 22 d'abril
HORA: 11h
LLOC:.Rosa Sensat

Més informació aquí
El Grup d'Educació de RELLA, té el BLOG DE RELLA al Diari de l'Educació i col·labora també tres cops a l'any amb L'EDUCATECA:, recull de ressenyes de llibres educatius per Sant Jordi, a l'inici de l'estiu i per Nadal.

Volem compartir amb vosaltres el VÍDEO DEL 10è ANIVERSARI i animar-vos que el seguiu i us feu subscriptors, per assegurar un periodisme lliure i crític en el món educatiu que tant necessitem.

Veure VIDEO aquí
Enllaç al DIARI DE L'EDUCACIÓ aquí
Enllaç del BLOG DE RELLA aquí
Enllaç a l'EDUCATECA aquí
GRUP EDUCACIÓ AVUI
El grup Educació Avui és un grup que va sorgir d'una demanda que ens van fer des de les Universitats per treballar en el projecte Millora de la Formació Inicial dels Mestres (MIF).

Un cop acabada la nostra participació en aquest projecte, ens va venir molt de gust continuar trobant-nos per xerrar del que ha format part de la nostra vida i que ens agrada, és a dir: l'Educació.

En aquest moment som dotze persones, que hem treballat en diferents cicles dins l'educació. Ens trobem més o menys, segons el treball, un dilluns al mes al CRP de Ciutat Vella de 10 a 12 del matí, Les nostres trobades estan anunciades al calendari d'activitats de Rella i estan obertes a tothom qui vulgui formar part del grup.

El que hem fet fins ara, és participar en el treball de proposta per la Millora de la Formació inicial, Vàrem fer un debat profund del projecte Escola Nova 21 i vàrem explicitar les nostres conclusions en un document que les recull. També vàrem organitzar una taula rodona sobre el tema oberta a tothom. Hem participat en el debat "Ara és demà" fent arribar les nostres propostes. Participem, de forma activa, en les jornades de Debat en defensa de l'escola publica, col·laborem amb els MRP. Vàrem estat treballant el tema sobre educació de gènere i en varem presentar les conclusions en un debat obert, he treballat sobre le s diferents maneres que tenim actualment per atendre l'educació 0-3 anys amb unes conclusions que han estat publicades al Diari de l'educació, Col·laborem amb un article cada mes al blog del Diari d'educació i aquest curs ens hem plantejat treballar sobre la inclusió.

Si és que hi esteu interessats us convidem a participar-hi posant-vos en contacte amb la coordinadora del grup mitjançant un correu.

Marga Vila Coordinadora del grup

Contacte: Jordi Riera
mail:jrieraenrich@gmail.com