Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Converteix-te en formador/a per combatre la desinformació entre la gent gran \\\ RELLA
+ FOTOS
Converteix-te en formador/a per combatre la desinformació entre la gent gran \\\ RELLA
GRUP VOLUNTARIAT
CONVERTEIX-TE EN FORMADOR/A PER COMBATRE LA DESINFORMACIÓ ENTRE LA GENT GRAN
Som Verificat, una associació sense ànim de lucre que lluita contra la desinformació i la manipulació mediàtica, i busquem voluntaris per al Projecte SUM.

El Projecte SUM té com a objectiu dissenyar eines per a adults, gent gran i el seu entorn, perquè recuperin la confiança davant l'excés d'informació, sobretot en l'àmbit digital. És un projecte Europeu que parteix de l'educació entre iguals per formar a adults i gent gran

Més informació del PROJECTE aquí.

Presentació en pdf del PROJECTE SUM aquí

Amb la teva ajuda, trobarem una solució per fer possible un entorn digital més inclusiu i amable on puguem prendre decisions informades.

Els voluntaris/es del nostre projecte han d'assistir a dues sessions impartides per Verificat, que els prepararan per convertir-se en formadors pel projecte. Verificat organitza les formacions i els tallers, i acompanyen als voluntaris/es perquè puguin impartir un taller ells/es mateixos/es amb el nostre suport, a biblioteques, centres cívics i entitats.

Farem formacions per a voluntaris el:
24 de novembre i l'1 de desembre
9h a 12h
Carrer Casp 54, 1r 1a


Assistir a les formacions no comporta un compromís per a fer-se voluntari. Després de les formacions, si us interessa el que heu après, podeu decidir participar en el projecte.

Si vols aprendre i col·laborar amb nosaltres, escriu a irene@verificat.cat o per Whatsapp al 691131611.

Moltes gràcies!
Irene

VEURE LA PRESENTACIÓ DEL PROJECTE AQUI